Danas prvi muzički anti-droga festival

U prostoru SKC "Fabrika" u Kineskoj četvrti u petak, 9. novembra, održava se festival pod nazivom "Muzikom protiv droge".

U prostoru SKC "Fabrika" u Kineskoj četvrti u petak, 9. novembra, održava se festival pod nazivom "Muzikom protiv droge".

Cilj ove manifestacije je da se podstakne društvo da više ulaže u mladost, ali i da se motivišu i ohrabre mladi zavisnici da se oslobode ropstva droge, kaže za 021 Kristina Kostić iz Udruženja "Restart". - Želimo da uputimo poziv mladima da odaberu bolju stranu života i ne upadnu u zamku narkomanije, ali i ujedno da se pozove javnost da se više uključi u borbu protiv zavisnosti o drogama - navodi Kostićeva.

Na festivalu koji počinje u 16h predstaviće se mnoge organizacije koje se bore protiv narkomanije, čuće se iskrene i autentične priče onih koji su pobedili drogu, a predviđena je i tribina na temu "Stari i novi modeli narkomanije". Od 21h je koncert na kojem će svirati Killo Killo Banda, Keckec, Fantastic Coalition, Rab L Khali i Tanja Banjanin.

Organizator prvog anti-droga festivala je novosadsko Udruženje "Restart" koje pruža pomoć bivšim i trenutnim zavisnicima. Ulaz je slobodan.

  • Obrad

    09.11.2012 11:57
    Mihajlo Miki Miki prodje život ovoliki
    Rupa u budzetu nikad veća. Umesto da se uradi nešto korisno, tipa krpljenje rupa, finansiraju se gluposti od kojih niko nema koristi. Okupi se društvo, zapeva i posle svi kućama. Kako da nam bude bolje
  • Vojvosadjan

    09.11.2012 11:36
    Tanja Banjanin na lepku!
  • Gari

    09.11.2012 11:24
    Alkoholom protiv droge, to je prava stvar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti