SNS demantuje "Rome" o njihovoj uspešnosti na izborima u Bukovcu

Broj glasova Romske demokratske stranke u Bukovcu koje je ova partija osvojila na izborima u maju, ne može se porediti sa njihovim učinkom na nedeljnim izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice Bukovac, izjavila je potpredsednica gradskog odbora SNS Jasmina Obradović.

Broj glasova Romske demokratske stranke u Bukovcu koje je ova partija osvojila na izborima u maju, ne može se porediti sa njihovim učinkom na nedeljnim izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora Mesne zajednice Bukovac, izjavila je potpredsednica gradskog odbora SNS Jasmina Obradović.

Ona je ovu svoju tvrdnju objasnila rečima da je RDS na izborima održanim pre dva dana nastupila u koaliciji sa još tri stranke. - Koliko su Romi sada zaista imali glasova nije poznato - kaže Obradovićeva.

Lider RDS-a Bela Kurina izjavio je povodom rezultata nedeljnih izbora da je ova stranka dokazala da u maju nije bilo kupovine glasova uporedivši osvojenih 20% glasova koalicije sa onim osvojenim na lokalnim izborima. RDS je u nedelju bio u koaliciji sa SPO, NS Blok i "Narodni pokret Dinara, Drina, Dunav". Njima je pripao jedan, a SNS 10 mandata u Savetu MZ.

Podsećamo i da je sadašnji gradonačelnik Miloš Vučević (SNS), nakon majskih izbora optužio Romsku demokratsku stranku da je učestvovala u krađi izbora, tvrđeći da je nemoguće da ta stranka osvoji većinu glasova u Bukovcu kada u tom selu žive samo dve romske porodice.
  • Big Lala

    12.02.2013 09:40
    NS Blok-minorana stranka parazitskog tipa
    U naslovu sam rekao sta mislim.
    U proteklom mandatu su bili prirepak Lige i DS-a, a sada su sa tzv. Romima. Pre toga, Kopicli su bili G17+ a sada naravno, bračni par Kopicl predvodi čuveni NS Blok! Samo još i Tijana Dačic Palkovljević nedostaje?
    Inače, NS Blok je poznat po veličini biračkog tela u Bukovcu, u bližoj i daljoj istoriji su uvek tamo osvajali puno glasova.
    O njihovim izbornim uspesima a i rezultatima na vlasti, redovno su izveštavala međunarodna sredstva informisanja. I poneko domaće...
    Za sve zasluge za narod, uvek su nagrađeni članstvima u raznim odborima i žirijima. Poznati su i po tome što uvek sve rade besplatno i u korist naroda, naravno.
  • MilanNS

    07.11.2012 13:23
    @NETACNO INFORMACIJA - Greska ali ne i namerna
    Tacna je.
    Ovo je izrekao Vucevic, postoji snimak na Youtube pa proveri.

    http://www.youtube.com/watch?v=n7_vkoefXgM
  • Novosadjanin

    07.11.2012 10:06
    za Novosadjanku
    Ja mislim da Vi svi "plave krvi" sa Limana i iz centra sto ste podobijali stanove u doba dragog Vam Josipa Broza treba svima u inat da se ogradite zidinama kao shiptari svoja imanja sto ogradjuju, a u dvoristu gaze po blatu i shetaju sa kokoshkama...

    Preterujes devojko/zeno/gospodjice ili gospodjo,
    pokusaj svoju mrznju da iskalis na rad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti