Jerkov: Niko iz LSV ne prelazi u URS

Niko od odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine neće preći u redove druge političke stranke niti će na bilo koji drugi način učestvovati u ojačavanju aktuelne gradske vlasti, izjavila je danas portparolka LSV-a Aleksandra Jerkov.
Niko od odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine neće preći u redove druge političke stranke, niti će na bilo koji drugi način učestvovati u ojačavanju aktuelne gradske vlasti, izjavila je danas portparolka LSV-a Aleksandra Jerkov.

Prema njenim rečima, odbornička grupa ove stranke ostaće na broju i ostaće dosledna programu sa kojim je izašla na izbore 6. maja, i nema ni govora o prelasku odbornika u redove URS-a.

"Novi Sad možda jeste grad u kojem oni koji su izgubili na izborima postaju vlast, ali neće biti grad u kom oni koji nisu prešli cenzus postaju deo gradske skupštine, a zatim i gradske većine. U svakom slučaju to se neće desiti uz pomoć bilo kog odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine", izjavila je Jerkov, dodavši da rad aktuelne gradske vlasti ne ide u korist Novosađana.

  • sale ns

    08.11.2012 21:46
    Dosta
    I jedni i drugi ste što se NS tiče politička prošlost i zato nemojte forsirati ovakve patke da bi skrenuli pažnju - OK ?
  • @Lalo - Ko....

    08.11.2012 08:22
    Slabo ti Lalo razmisljas
    Neko ko je normalan, Lalo, nece prici ni jednima ni drugima. Zar je bitno ko je i da li je doziveo debakl, u Vojvodini ili u Tunguziji?
    Kakve presude ti spominjes?
    Oni, Lalo nas dragi, cas posla promenu i veru i naciju i ideologiju i papirologiju. Interes je vecit i jedini u njihovim glavama. prema tome i sa crnim djavolom ako treba, a ne sa URSovcima ili slicnim.
    Ko je tebi (i meni) pre par meseci mogao objsniti da ce SPO (citaj Jelic i kompanija) piskiti u istu tikvu sa SNS (citaj Vucevicem i ostalim borcima protiv mita i korupcije).
    Prema tome, menjaj ugao iz kojeg posmatras, ako neces i nemozes da promenis Vojvodinu.
  • Zvr(k)

    07.11.2012 12:40
    zbunite zavesu - spustio sam se
    Hm, kako je slataka sa onim okicama, posebno kad zatrepće, sva naivna... More, svi ste isti!! Šta će biti kada neko ipak promeni dres, onda - nisam znala, verovali smo ljudima, potplaćeni, ucenjeni... Nije nego.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti