Selimir Radulović kandidat za direktora Sterijinog pozorja

Upravni odbor "Sterijinog pozorja" prihvatio je ostavku dosadašnjeg direktora Milivoja Mlađenovića.

Upravni odbor "Sterijinog pozorja" prihvatio je ostavku dosadašnjeg direktora Milivoja Mlađenovića.

O novom direktoru odlučivaće Skupština grada na sednici 19. novembra. Najozbiljniji kandidat za funkciju novog direktora je književnik Selimir Radulović.

Radulović je svojevremeno bio direktor Kulturnog centra Novog Sada, a vlasnik je i knjižare "Orfeus". Za svoj književni rad dobio je "Novembarsku povelju" Novog Sada.

Mlađenović, koji je bio na čelnoj funkciji tri godine najverovatnije će ostati zamenik direktora.

Naredno 58. Sterijino pozorje biće održano od 26. maja do 3. juna, a selektor je dramski pisac iz Beograda Igor Bojović.

  • PESNIK NS

    26.11.2012 06:55
    pesnik
    Ne znam da li ovi ljudi što na sva usta hvale Selimira, uopšte poznaju tog čoveka, ako ga tako mogu nazvati. Na osnovu gorenavedenih pohvala, rekao bih da su članovi njegove porodice. O njegovoj stručnosti, sposobnostima i poštenju, ne bih trošio reči. Dakle, unapred saučešće ovoj kulturnoj instituciji!
  • PESNIK NS

    25.11.2012 19:17
    posmatrač
    Dođe i Šojić sa crnogorskim naglaskom da bude direktor. Kakvi su nam direktori, takva nam je i kultura. Plakaćete vi za bivšim direktorom.
  • Petko

    09.11.2012 10:35
    @Panonija
    Mislim da je Pozorje dobio DSS da budemo precizni. A sto se , kadrovanja, tice niko nije gori od ovih proslih koji su sa puskama i privatnim obezbedjenjem upadali u preduzeca kao banditi i postajali VD-ovi svojevoljno i protivzakonito. Ako se ne varam, a vreme ce pokazati, ovo je odlican izbor.
    Srdacan pozdrav iz Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti