Vučević apeluje da se ne blokira Dunav

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je danas na zaposlene u kompaniji "Dunav grupa agregati" da ne blokiraju međunarodni plovni put na Dunavu.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je danas na zaposlene u kompaniji "Dunav grupa agregati" da ne blokiraju međunarodni plovni put na Dunavu.

Vučević je, povodom najave zaposlenih u toj kompaniji da će od ponedeljka radikalizovati svoj aktuelni protest i blokirati plovni put na Dunavu kod Novog Sada i na Dunavu i Savi kod Beograda, kazao da razume njihov gnev, ali da blokada nije dobar način za izražavanje protesta.

On je kazao da je nemoguće proceniti da li će se doći do nekog rešenja do ponedeljka, ali da je blokada svakako "nešto što ne odgovara nikome".

Radnici "Dunav grupa agregati" pre tri dana su se zaključali u prostorije preduzeća i ne dozvoljavaju ulaz direktoru i menadžmentu firme, izražavajući na taj način protest što im, kako je bilo dogovoreno, do 5. novembra nisu isplaćene dve plate i dva ukrcavanja.

Protestu radnika u Novom Sadu juče su se pridružili i zaposleni u toj kompaniji koja posluje i na području Beograda, a nezadovoljni radnici su najavili da će na ovaj način protestovati do kraja ove sedmice, a da će odmah početkom naredne, ukoliko se ne nađe rešenje, potpuno blokirati plovni put.

  • 12.11.2012 10:36
    radnik DGA
    Hvala gospodine gradonacelnice na dosadasnjem razumevanju i pomoci, ali Vas molimo da ako je ikako moguce hitno zamolite gospodina Vucica da uputi Agenciju za borbu protiv korupcije i kriminala u nasu firmu i da se ponisti privatizacija. Kupili nas lopovi i mafijasi koji su u zatvoru, prodali drugim lopovima, koji su isto u zatvoru, po firmi nam setaju robijasi (direktno iz zatvora dolaze na vlast u firmu).Mozda nam je to jedina pomoc u ovom trenutku....
  • nesa

    10.11.2012 06:06
    apel
    Vucevicu apeluj da ljudi dobiju plate.
  • taksista

    09.11.2012 20:46
    Jel apelujete i za nase cene
    Gospodine gradonacelnice... Zbog vaseg nepostovanja zakona i odluke o auto taxi prevozu u Novom Sadu,nece biti blokiran samo dunav,bice blokirani bulevari u nasem gradu i to iskljucivo samo zbog vase odluke koja dali je donesena iz neznanja ili namerno,neznamo ali zar je i bitno uopste...

    pogledajte:https://www.facebook.com/groups/sitans/438574029535166/?notif_t=group_activity

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti