Legendarni pevač KUD Idijota dobio ulicu u Novom Sadu

Branko Črnac Tusta, nedavno preminuli pevač sastava Kud Idijoti, dobio je, barem nezvanično, svoju ulicu u Novom Sadu.
Branko Črnac Tusta, nedavno preminuli pevač sastava Kud Idijoti, dobio je, barem nezvanično, svoju ulicu u Novom Sadu.

Po legendarnom Tusti ime je dobio prolaz dužine od oko 200 metara Kineskoj četvrti na Limanu 3 gde su klubovi Fabrika, Quarter i novo sedište Društvenog centra, na mestu gde se stotine mladih skuplja svake večeri na koncertima i drugim kulturnim dešavanjima.

Kako se priča po društvenim mrežama, postavljanje table oduševilo je mnogobrojne posetioce koji redovno prate dešavanja u ovom delu grada i svakodnevno se slikaju pored table, a "premijerno" su mogli da je vide na subotnjem koncertu "Ulice protiv fašizma".

Službeni zahtev za postavljanje table sa imenom ovog muzičara nije podnesen, ali se od nadležnih institucija se još niko nije oglasio.

  • Piplfoks

    14.11.2012 09:38
    @ASA
    E vala se svakakav mentol javlja na teme o kojima ne zna niti ima mentalni kapacitet da nešto o njima zna. Pretpostavljam da se takvi osećaju najbolje u Laze Telečkog, mada, s obzirom na opšti smrad, očigledno je da se takvi svuda dobro osećaju.
  • ASA

    13.11.2012 09:38
    Budalaština balavaca
    Igrali se naduvani drekavci ,takozvana ,,antifa"pa evo im taj prostor pa nek postavljaju šta god hoće.
    Za bolesne –postoji bolnica ,
    Za lude- postoji ludnica ,
    Za budale nema ništa ,zato ih ima svuda
    A sada imaju Kinesku četvrt,pozdrav
  • Mićko

    11.11.2012 21:19
    E pa
    ako neko od njih treba da dobije ulicu to je Tusta.Imao sam sreću da ga bolje upoznam.A po čemu je Džon Lenon zaslužio da nosi naziv ulice u Novom Sadu?Za mene su svi Englezi ljigava nacija,da ljigaviji ne mogu biti.Svi do jednog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti