Konferencija "Preduzetništvo u kreativnim industrijama"

Konferencija pod nazivom "Preduzetništvo u kreativnim industrijama" održaće se u petak, 16. novembra na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta (amfiteatar A2, departman za Biologiju).

Konferencija pod nazivom "Preduzetništvo u kreativnim industrijama" održaće se u petak, 16. novembra na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta (amfiteatar A2, departman za Biologiju) u vremenu od 12 do 16h.

Cilj konferencije je da se predstave aktivnosti koje se sprovode sa ciljem podsticanja razvoja preduzetništva u kreativnim industrijama, kao i promovisanje preduzetništva uopšte.

Ovom Konferencijom UNESCO Katedra za studije preduzetništva Univerziteta u Novom Sadu želi da da doprinos "Globalnoj  nedelji preduzetništva", koja se ove godine u čitavom svetu održava od 12. do 18. novembra.

Više informacija na http://www.unescochair.uns.ac.rs/

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti