Donacija Klinici za urologiju

Regionalna privredna komora Novi Sad izdvojila je 300.000 dinara za Kliniku za urologiju Kliničkog centra Vojvodine.

Regionalna privredna komora Novi Sad izdvojila je 300.000 dinara za Kliniku za urologiju Kliničkog centra Vojvodine.

Upravnik Klinike za urologiju, Goran Marušić, rekao je da se na ovoj klinici godišnje izvede između 1.300 i 1.400 operativnih procedura. "Sredstva koja su privrednici izdvojili biće iskorišćena za postavljanja adekvatne klimatizacije u prostoru za lečenje kamena u mokraćnim putevima", najavio je Marušić.

Privrednici Južnobačkog okruga, kako je podsetio predsednik Regionalne privredne komore Dragan Lukač, po drugi put pomažu Kliniku za urologiju u nastojanjima da se pacijentima omogući što brži oporavak. Prema njegovim rečima, saradnja između ove dve institucije biće nastavljena i u budućnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti