Direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika slupao službeni auto?

Nedavno imenovani direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Mirko Šipovac slupao je službeni auto u privatnoj poseti Trebinju, saznaje se nezvanično, dok on tvrdi da je bio na službenom putu i da je imao kvar na kolima.
Nedavno imenovani direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Mirko Šipovac slupao je službeni auto "škodu" u privatnoj poseti Trebinju, saznaje nezvanično Blic.

On negira da je bio u poseti familiji, već na službenom putu koji je "poslovna tajna". Šipovac nije bio raspoložen da govori zbog čega je bio u BiH, ali tvrdi da je imao svu dokumentaciju sa sobom.

Šipovac kaže da nije imao saobraćajnu nesreću, već da mu se pokvarila ajnšnic pumpa, koja izbacuje gorivo. Tvrdi da o svemu postoji dokumentacija, overen putni nalog i da se odmah za pomoć obratio policiji.

Za vršioca dužnosti direktora Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Šipovac je imenovan u septembru.

  • Đorđo

    18.02.2019 17:25
    Nevesinje
    Mirko je čestit i pošten čovjek
  • lana

    19.08.2013 23:11
    ma sta ste se dopovezali Trebinja
    Covjek je rodjen u Mostaru gdje je zivio do rata,bio u SDS Mostar,a onda otisao za Novim Sad .Roditelji i korijeni su mu iz Nevesinja i nema nikakve veze sa Trebinjem .Bosanski je zet.Zavrsio fakultet u Sarajevu prije rata.
  • Kovačuša

    31.07.2013 07:16
    visina
    Možda su vama lepi, poneki su stvarno lepi, ali bar ovi koje sam ja videla nisu visoki, samo su puni sebe. Najviši su od 180-185 (dvojica-trojica), što se smatra srednjom visinom, a većina je daleko ispod 180 cm.Možda su nekada bili dok se nije krenulo sa merenjem visine pa im je ostalo uvreženo to mišljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti