Još nema potvrde da Maja Gojković ulazi u SNS

Predsednica Narodne partije Maja Gojković nije ni potvrdila ni demantovala informaciju da prelazi u SNS.

Predsednica Narodne partije Maja Gojković nije ni potvrdila ni demantovala informaciju da prelazi u SNS.

- Oglasiću se kada bude nekih informacija na tu temu - kazala je diplomatski Gojkovićeva.

Navodno bi njena Narodna partija trebalo da se vrlo skoro kolektivno uključi u Srpsku naprednu stranku, a kako saznajemo, to je saopštila članovima svoje stranke. Potpredsednik SNS i njen nekadašnji najbliži saradnik Igor Mirović kaže da će odluku o toj ponudi doneti vrh partije.

Podsetimo, Maja Gojković je političku karijeru počela u SRS sa kojom je 2004. pobedila na izborima za gradonačelnika Novog Sada. Kasnije je tu stranku napustila, na lokalnim izborima 2008. osvojila je sedam mesta u lokalnom parlamentu, a ubrzo nakon toga osnovala je svoju Narodnu partiju.

Bila je u koaliciji sa Dinkićem na poslednjim izborima, ali su se razišli kada je samoinicijativno podržala Borisu Tadiću u drugom krugu predsedničkih izbora.

Prema pisanju NS Reportera, Gojokovićeva je sada mudro procenila da ne sme biti sama u momentu kad istraga o stanici Ilije Devića ulazi u finale, a do sada je tim povodom nekoliko puta davala izjavu policiji.

  • ucitelj

    24.11.2012 14:58
    lekcija
    Eto sta se desava kad sefica ne postuje svoje saradnike vec ih tretira kao stoku... Ostane sama pa obija pragove ne bi li se neko sazalio. Ne moze da organizuje partijicu a hoce da vodi grad i drzavu.
  • Drug clan razocarani

    24.11.2012 09:14
    Ovo je vec resena stvar .... samo da se objavi
    Bruka
  • tri srca junačka

    23.11.2012 19:57
    Auto gol
    Naprednjaci, "ne pucajte sebi u nogu". Pokažite da ste zaista pošteni. Ako u aferi "Dević" danas ima i Vaših sadašnjih Članova (Mirović) morate da reagujete po zakonu, a ne da štitite i Maju. Vučić je na sve dobro što je uradio do sada u borbi protiv kriminala, a toga je zaista mnogo, bacio senku aboliranjem kriminalnih radnji njegovog omiljenog fudbalskog kluba. Ako se nastavi po principu "toplo-hladno", to nikome neće doneti ništa dobro. Nikada pre nisam bio za vas ni u jednoj varijanti. Međutim, posle onoga što ste započeli pobrali ste sve moje simpatije. Ostanite dosledni bez obzira ko je u pitanju. Vučiću, budita svesni svoje velike šanse. Nemojte je prokockati. Manite se Maje i sličnih, mogu Vam doneti samo štete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti