Direktorka tvrdi da vijanja sekirom u Hemijskoj nije bilo

Direktorka Srednje tehničke škole "Pavle Savić" u Novom Sadu Vesna Bursać tvrdi da nikakve jurnjave sa sekirom u ruci nije juče bilo u dvorištu te škole.

Direktorka Srednje tehničke škole "Pavle Savić" u Novom Sadu Vesna Bursać tvrdi da nikakve jurnjave sa sekirom u ruci nije juče bilo u dvorištu te škole.

Prema nezvaničnim informacijama, u dvorište škole su upala dvojica mladića od kojih je jedan bio naoružan sekirom. Bursaćeva priznaje da je do incidenta u dvorištu te škole došlo juče tokom prepodnevne smene, za vreme odmora između šestog i sedmog časa, ali demantuje da je neko od učenika bio ugrožen, niti napadnut.

"Fizičko obezbeđenje škole primetilo je u dvorištu dvojicu mladića koji nisu učenici naše škole i kada je čovek iz obezbeđenja krenuo prema njima, primetio je da jedan od mladića ima nešto u džepu i da se čudno ponaša", kazala je Bursaćeva.

Incidenta nije bio, a policija hapsila?

Prema njenim rečima, čovek iz obezbeđenja škole potom je odmah pozvao policiju. Bursaćeva je navela da su dvojica mladića, kada su čula policijske sirene, pobegla iz školskog dvorišta, ali je jednog od njih policija ubrzo uhvatila.

"Nikoga ti mladići nisu jurili u školskom dvorištu, niti su vadili bilo kakve sekire, a kakve su im bile namere, to zaista ne znam", kazala je direktorica škole, dodajući da se nastava u školi potpuno normalno odvijala.

Njihova meta bio je, kako se saznaje, učenik te škole koji je uspeo da izbegne napad.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je najverovatnije bio pokušaj navijačkog obračuna. Naime, učenik koji je bio meta napadača navijač je FK "Vojvodina" i imao je na sebi duksericu sa obeležjima tog kluba.

Ova škola nalazi se na svega nekoliko metara od policijske stanice.

  • xaxaxa

    27.11.2012 22:11
    smesno
    ta dvojica su bivsi ucenici te skole, vise ne idu u nju jer su glumili mangupe pa bili izbaceni, a ustvari su najobicnije jajare male.
  • Teča

    27.11.2012 21:51
    'Ajde prestanite da ih zovete navijačima... Navijači su ljudi koji 90 minuta gledaju tekmu, izviču se i idu kući ! Ovakve pojave su delo huligana, i maloletnih delikvenata, kriminalaca koje treba kažnjavati društveno-korisnim radom, kao i njihove roditelje, jer ih nisu vaspitavali na vreme , ili su ih pogrešno vaspitali ! Ovakve pojave će prestati kada tatica i sinčić budu zajedno na nekoj njivi, ili budu skupljali smeće po gradu ! Roditelji su najkrivlji, jer sve iz kuće dolazi, a zatim pravosuđe...
  • kaos panonski

    27.11.2012 16:04

    "i jos uvek ima onih koji tvrde da se ovo desavalo pre 20g?"

    Da ima...Licno sam bio izlozen u doticnoj skoli pre 20 g. torturi lokalnih sabana koji su grupno svremena na vreme posecivali tu skolu u cilju terorisanja ucenika i zavodjenja klinki.Veoma slicna prica, sekire i nozevi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti