FOTO: Nestao student iz Novog Sada

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija nestalog mladića iz Novog Sada, a policija ni nakon mesec dana potrage nije uspela da ga pronađe.
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija nestalog mladića iz Novog Sada, a policija ni nakon mesec dana potrage nije uspela da ga pronađe.


Bez ikakve najave, i bez razloga koji bi bio poznat sestri, Srđan Radulaški (22), student istorije, nestao je iz Novog Sada,

Mladić je nestao pre četiri sedmice, a njegova sestra na sve načine pokušava da dođe do bilo kakve informacije. Ona kaže da je prijavila Srđanov nestanak policiji, ali da do danas nije dobila vesti koje bi je uputile gde bi njen brat mogao da bude.

"Kad sam ga poslednji put videla, Srđan je na sebi imao farmerke, duksericu i braon jaknu. Molim sve ljude koji ga prepoznaju da jave na broj telefona 064-996-38-94", apeluje ona.
  • 21.02.2013 21:52
    trgovina ljudima
    Jos jedan student danas nestao u Beogradu,ovo vec postaje ozbiljan problem.Verujem da je u pitanju trgovina ljudima,jer u suprotnom u roku od 2,3 dana svako bi se vratio da je neka zurka ili neki slican razlog.
  • 30.11.2012 10:22
    sestro, nek ti je bog u pomoci, samo sa verom mozes naci brata svog
  • 56

    28.11.2012 11:54
    Svi u akciju
    Zelim sestri srecu u trazenju,da nade brata zivog i zdravog. Nema tu izgleda srece od policije. Najbolje sto neko ovde rece da se ukljuce gradani svi u akciju,izlepiti slike na sve strane. Valda ga je neko video negde ili zna nesto o njemu sto mozda ni sestra nije znala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti