Limanski osnovci jajima zasuli frizerku

Novosađanka Mirjana Drinić požalila se našoj redakciji da su je prošle nedelje jajima gađali osnovci na Limanu, gde se nalazi njen frizerski salon.
Novosađanka Mirjana Drinić požalila se našoj redakciji da su je prošle nedelje jajima gađali osnovci na Limanu, gde se nalazi njen frizerski salon.

Kako ona kaže za 021, nekoliko dečaka je ušlo u salon i počeli su da viču i dobacuju, ali ih je ona ignorisala nadajući se da će prestati i otići, što se isprva i dogodilo.

"Zatvorila sam vrata i krenula prema drugom kraju salona kada sam čula da se ona brzo otvaraju i pre nego što sam stigla da se okrenem, jaje me je pogodilo u potiljak. Kasnije sam čula da su ulice Balzakova i 1.300 kaplara sasvim žute od jaja", priča Mirjana Drinić.

Ona kaže da ovo nije prvi put da se nalazi na meti maloletnika, koji su je već gađali kestenjem. Nju i njen salon su školarci pre tri godine gađali i grudvama, a tom prilikom je i jedna mušterija pogođena grudvom u glavu.

"Vraćali su se iz škole, pao je sneg, a njima je valjda bilo dosadno, pa su naglo otvorili vrata od salona i krenuli da grudvaju i mene i mušteriju. Jedan komšija i ja smo uspeli da uhvatimo nekoliko dečaka i da ih zadržimo u ulazu obližnje zgrade do dolaska policije", objašnjava ova Novosađanka.

Prema njenim rečima, nedugo posle odlaska policije, u salon je došla majka jednog dečaka i počela da je vređa i preti, bez da je uopšte pitala zbog čega je policija dolazila.

Policija je našoj sagovornici rekla da oni u ovom najnovijem slučaju ne mogu ništa da urade, a da ona ukoliko maloletnici budu uhvaćeni, može da tuži roditelje, jer maloletnici mlađi od 14 godina ne mogu biti krivično gonjeni. (V.K.)

  • Pavle

    29.11.2012 16:53
    @Anonimus
    Nismo se razumeli, ja sam se upravo obracao onima koji su u ranijim postovima poistovecivali ovakvo huligansko ponasanje koje je frizerka dozivela i o kojima Vi govorite sa decjim nestaslucima. Onaj ko je vaspitavan na vreme, zna meru i razliku izmedju decje gluposti i huliganstva.
  • Никола

    29.11.2012 15:55
    Проблем је неразумевање ?
    Код нас је највећи проблем немање разумавање јединих за друге. Примера ради мени једна комшиница замера што лепим рекламе и делим флајере - а ја од тога ЖИВИМ. Њен изговор је да "правим смеће". Е сад интересантно је да њен син уништава паркове и говорнице ноћу када иде са својим пијаним (можда и дрогираним друштовом). Нисао би љига па јој то набио на нос пред осталим људима (као што је то она мени) јер знам да ни њој није лако (мож јој је пијаница). Такође и она зна да је мени мајка болесна већ 12 година и да то што радим не радим из СИЛЕ и БЕСА (као њен син)!

    Оно што желим да кажем јесте да родитељи не жели да прихвате да њихова деца нису савршена. Све што они нису успели у животу (е будимо реални већина нису успели доста тога због стања у држави) они желе да испуне кроз своју децу. При том не питају децу да ли она заиста желе да тренирају баш тај спорт - примера ради. Деца су ипак људи, који с друге стране неће отворено рећи шта им смета него ће то показати на "практичнији" начин. Питање је само да ли ми желио да слушамо/погледамо нашу децу.
  • Geysha

    29.11.2012 11:35
    Roditelji me nikada nisu istukli onako da mi ostanu modrice po telu i da to mogu danas da nazovem "zlostavljanjem" kako je to popularno. Ali sećam se varjače, pruta i dignute šake u vazduh... To je radila mama. Tata nije uradio ništa od navedenog, ali mi je bio dovoljan jedan njegov pogled i tu je priča završena. Ja ne znam kako danas roditelji vaspitavaju svoju decu, ali rezultati onoga što vidim na ulicu su poražavajući. To su mali divljaci u najavi, i bezmalo 100 puta mi je palo na pamet da ih išamaram. Ali znate, ako mi se i omakne, u policiji ću biti ja i opet ništa neće biti rešeno. Kakva država i zakoni, takvo i stanje u istoj. Sramotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti