Čanak jedini kandidat za predsednika LSV

Jedini kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora stranke, saopšteno je danas iz LSV.
Jedini kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora stranke, saopšteno je danas iz LSV.

Glavni odbor LSV utvrdio je listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem Devetom Kongresu LSV, koji će se održati 8. decembra.

Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta, za koje će se takmičiti Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović, Đorđe Stojšić, Olena Papuga, Tibor Vaš i Maja Timotijević.

O izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1.271 delegat, navodi se u saopštenju.

  • tri srca junačka

    30.11.2012 10:01
    Ovo je kraj
    Svojim šurovanjem sa beogradskim strankama, Čanak je potpuno devalvirao ideju ekonomski nezavisne Vojvodine. Sama LSV ovim je izgubila svaku perspektivu. Čanak više ne može da obmanjuje Vojvodinu, svima je odavno jasno da mu je jedino važan lični interes. Smatram da je izgubio kredibilitet ne da vodi sranku, već i da bude član stranke, a ovi što mu uporno "vire" iz dupeta zajedno sa njim će doprineti gašenju stranke.
    Jedna fantastična ideja, odličan program, zauvek su pali u vodu zahvaljujući jednom vlastodršcu kojem niko i ništa nije bitno osim sopstvene egzistecije. Jedino Aleksandra Jerkov može da rehabilituje LSV, ali ona jednostavno nema hrabrosti da "Velikom tati" kaže - sad je dosta. Bila jednom jedna LSV.
  • Pravoslavac

    30.11.2012 01:17
    Bas smo se pitali hoce li opet biti izabran?Neka kaci zastave svoje,jer nam trebaju otirachi za cipele ispred vrata!!Novi Sad je Srpski grad!!!!!!!
  • Autonomas ! ! ! !

    29.11.2012 21:38
    Nas NENAD ! ! !
    Nenade diko nasa, ponosu nas,svaka ti je na mestu
    uz tebe smo i sa tobom. A ovi - tebi i nama zavidni KUFERASI - srecan im put,nek idedu tamo odakle su dosli. Tvoji tebi privrzeni Vojvodjani. VOJVODINA VOJVODJANIMA ! ! ! !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti