Maja Gojković od naredne nedelje i zvanično u SNS

Srpska napredna stranka je i definitivno odlučila da prihvati Maju Gojković koja će naredne nedelje i zvanično postati član te partije, saznaje 021.

Srpska napredna stranka je i definitivno odlučila da prihvati Maju Gojković koja će naredne nedelje i zvanično postati član te partije, saznaje 021.

Predsednica Narodne partije se u sredu predstavila novim partijskim kolegama u prostorijama Okružnog odbora Južnobačkog okruga koji vodi Igor Mirović. Iako među novosadskim naprednjacima ima onih koji nisu za ovoj politički transfer, podrška je stigla iz samog vrha beogradske centrale.

Ipak, kako saznajemo, najverovatnije neće doći do kolektivnog učlanjenja Narodne partije u SNS.

O razlozima prelaska Maje Gojković u SNS za sada se samo spekuliše. Navodno, ona je potrebna Igoru Miroviću kako bi povratio uticaj na lokalu, dok je s druge strane njoj potrebna zaštita zbog slučaja vezanog za stanicu ATP Vojvodina. Iako su pravi razlozi prelaska nekadašnje gradonačelnice Novog Sada u SNS i dalje u domenu nagađanja, činjenica je da će ona nakon pet godina ponovo zajednički delovati sa nekadašnjim partijskim kolegama, tačnije sa Igorom Mirovićem.

  • djuro tomic

    05.12.2012 12:21
    ako si gresio sad si jaci
    izdrzi majo carice,ja cu te podrzati.poz.dj.tomic.
  • perica

    03.12.2012 16:07
    prodaja
    Ne bih da se ponavljam da je ona u SNS da bi se sacuvala od procesa, a za sta su se prodali njeni verni podanici i poltroni, da li je i njima obezbedila neko radno mesto da bi ih namirila. Da sada zajedno sa njom hvale ono na sta su do pre nekoliko dana pljuvali?
  • Portparol

    03.12.2012 10:41
    Unutarstranački izbori u GrO SNS
    Nadamo se demokratiji. Nadamo se prilici da se kaže i pokaže ko je šta radio do sada i ko će šta i kako raditi ubuduće. Nadamo se odsustvu pretnji i pritisaka. Nadamo se novom, poštenom i odgovornom rukovodstvu, koje nije zaboravilo svoje članstvo, aktiviste i zaslužne. Ne znam ko je i kakva je Maja. Ali znam ko su i kakvi su Mirović, Milošević, Tošković i Raković. A nažalost, sada znam i kakav je Vučević.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti