Besplatne pripreme iz matematike na PMF-u

Departman za matematiku i informatiku Prirodno matematičkog fakulteta i ove godine organizuje pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike.

Departman za matematiku i informatiku Prirodno matematičkog fakulteta i ove godine organizuje pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike.

Pripreme su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce, a počinju u subotu, 1. decembra, od 11 do 14 časova.

Održavaju se subotom od 10 do 14 časova i vode ih nastavnici sa velikim iskustvom predavača na fakultetu, ali i u srednjoj školi (prof. dr Đurđica Takači i prof. dr Dragan Mašulović).

Polaznici ne treba da se prijavljuju, potrebno je samo da dođu na PMF. Informacije o terminima i temama koje će se obrađivati na pripremama možete pronaći na http://www.dmi.rs/Studije/Upis/Priprema.aspx.

  • Marina

    30.11.2012 13:30
    VELIKO hvala ljudima sa PMF-a koji razumeju vreme u kome žive i poštuju talentovanu decu kojoj je ovakva nastava neophodna.
  • J.J. Zmaj

    30.11.2012 12:55
    Roditelj srednjoškolca
    Hvala PROFESORIMA i PMF-u na zalaganju i dobroj volji da pomognu deci koja žele da napreduju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti