Novosadska toplana: Dogovorene potrebne količine gasa

"Novosadska toplana" je dogovorila potrebne količine gasa za tekuću grejnu sezonu sa "Srbijagasom", izjavila je portparolka tog preduzeća Jelena Vujin.

"Novosadska toplana" je dogovorila potrebne količine gasa za tekuću grejnu sezonu sa "Srbijagasom", izjavila je portparolka tog preduzeća Jelena Vujin.

Ona je navela da "Novosadska toplana ima na lageru 900 tona mazuta od prošle godine i da je za najhladnije dane i vršno opterećenje neophodno 5.000 tona mazuta".

"Dalja nabavka mazuta zavisiće od finansijske situacije i toga koliko ćemo biti u mogućnosti da robnim rezervama vratimo prošlogodišnjih 4.100 tona", istakla je Vujinova, naglasivši da je naplata usluga, koja je jedan od najvećih problema "Novosadske toplane", u direktnoj vezi sa izmirenjem obaveza za energente.

Po njenim rečima, kada je u pitanju spremnost sistema za nastupajuće hladne dane, svih šest toplana koje čine daljinski sistem grejanja "Novosadske toplane" od početka grejne sezone rade po redovnom režimu.

  • Novi Sad

    04.12.2012 06:29
    grejanje
    Bitno da nam bude toplo. Kod mene na Zitnom trgu grejanje je dobro.
  • SnašaVV

    03.12.2012 14:12
    Da li mi Novosadjani ovog momenta plaćamo gas (kroz grejanje) za proizvodnju struje u TE-ТО a koja se priključuje na ceo sistem EPS-a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti