Potvrđeno pisanje 021: Maja Gojković "preletela" u SNS

Predsednica Narodne partije Maja Gojković saopštila je da je Predsedništvo te stranke odlučilo da postane kolektivni član Srpske napredne stranke, što je ta stranka jednoglasno prihvatila.
Predsednica Narodne partije Maja Gojković saopštila je da je Predsedništvo te stranke odlučilo da postane kolektivni član Srpske napredne stranke, što je ta stranka jednoglasno prihvatila.

Gojkovićeva je rekla da je jednoglasno izabrana za članicu Predsedništva SNS.

"Odlučili smo da treba da postanemo deo tima za promene, jer i sami verujemo u promene koje sprovodi SNS", navela je ona, ističući da je očito da se "preko SNS i Aleksandra Vučića vode najteže bitke u ovoj državi protiv kriminala i korupcije".

Naši pravni timovi, dodala je, razmotriće kolektivno članstvo s pravne strane i napraviće sporazum, jer je sada doneta politička odluka.

Prelazak - zaštita za spornu stanicu?

O razlozima prelaska Maje Gojković u SNS se i dalje samo spekuliše. Navodno, ona je potrebna Igoru Miroviću kako bi povratio uticaj na lokalu, dok je s druge strane njoj potrebna zaštita zbog slučaja vezanog za stanicu ATP Vojvodina.

Iako su pravi razlozi prelaska nekadašnje gradonačelnice Novog Sada u SNS i dalje u domenu nagađanja, činjenica je da će ona nakon pet godina ponovo zajednički delovati sa nekadašnjim partijskim kolegama, tačnije sa Igorom Mirovićem.

Podsetimo, Maja Gojković je političku karijeru počela u SRS sa kojom je 2004. pobedila na izborima za gradonačelnika Novog Sada. Kasnije je tu stranku napustila, na lokalnim izborima 2008. osvojila je sedam mesta u lokalnom parlamentu, a ubrzo nakon toga osnovala je svoju Narodnu partiju.

Bila je u koaliciji sa Mlađanom Dinkićem i Ujedinjenim regionima Srbije na poslednjim izborima, ali su se razišli kada je samoinicijativno podržala Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora.

  • propali taxi

    09.12.2012 17:52
    Srbija do Tokija!!!
    Ovo još nisam video,a ni čuo,a Vi????Bila u SRS,pa se razišli,pljuvala SNS,osniva partiju,pa zatim eto je u Regionima sa Mlađu,opet pedala od Mlađu jer je podržala Tadića i na kraju cveta ljubav sa SNS!!!Narovoučenije,sve ali sve i sve ću da dam samo da dođem na vlast!!!
  • ns time

    07.12.2012 11:09
    C juj:preletela?!Odleprsala!
    A najsmesnije je kad je zovu na B 92.On sve jos
    dodatno zafrkavaju kad joj stave onu matursku sliku kraj izjava.Ali, sta ces, vole da se slika.A i stanica je sve blize....
  • Sledeeeeccciiiii

    07.12.2012 09:56
    Molim Mladju i Canka sa spo ekipom da dodju da pruzmu svoje clanske karte SNSa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti