Vojska pomaže u čišćenju sremske strane

S obzirom na to da sneg neprekidno pada, Vojska Srbije je uključila svoja dva vozila za čišćenje snega kako bi pomogla Gradu da se osposobe putni pravci na sremskoj strani Grada.  

S obzirom na to da sneg neprekidno pada, Vojska Srbije je uključila svoja dva vozila za čišćenje snega kako bi pomogla Gradu da se osposobe putni pravci na sremskoj strani Grada.

Zbog nanosa snega na kolovozu i jakog vetra, od jutros autobusi za Beočin selo saobraćaju samo do stajališta kod Krsta.

Linija za Popovicu je skraćena i vozila GSP-a idu samo do Vojnova. Najteža situacija je na linijama koje idu preko Banstola i do Rimskih šančeva.

Gradski i prigradski saobraćaj se odvija otežano i usporeno, a autobusi voze uz manja odstupanja od reda vožnje, kažu u GSP-u. Na Međumesnoj stanici kažu da većina autobusa kasni u polascima i u dolascima, neki čak i po dva sata.

Prema izveštaju Policijske uprave u saobraćaju nije bilo većih problema nego što je uobičajeno i stanje u Novom Sadu je redovno. Za sada su sve glavne saobraćajnice u gradu prohodne i angažovani su maksimalni kapaciteti i u ljudstvu i u mehanizaciji.

  • 09.12.2012 19:33
    Sa Cardaka
    Evo ja sam na Cardaku a to ti je "Sremska strana-Kamenica" ja ne videh JOS ni jednog vojnika a ULICA u gradj.zoni i placa se sve ,pa i idu pare u Fond "za vanredne situacije" -zar ne?
  • putar

    09.12.2012 17:59
    aaaa
    E voleo bi vas da vidim i partiju i geometre sto ovde komentarisete kako bi vi organizovali ciscenje snega kad napadate tako naj bolje da ce prvo da ciste stepanovicevo kisac i bukovac ili neznam sta a garant polovina nema zimsku opremu ili je ostavila auto na pola ulice tako da grtalica i da hoce da prodje tuda nemoze pa onda kritikuju putare svi bi da sve bude cisto odjednom mrdni malo u drugi grad pa ces videti sta je cisto.Novi sad ima super zimsku sluzbu s cim radi i koliko puta odrzava.A da na prolece ce da se komentarise ovi nisu normalni sta su soli bacili sve rupa do rupe itd stalno ista prica .....
  • novosadjan

    09.12.2012 11:24
    juce udarna vest na medijima hrvatska potpuno zavejana a u srbiji putevi prohodni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti