3.500 đaka potpisalo peticiju da danas ne idu u školu

Skoro 3.500 učenika novosadskih srednjih škola potpisalo je on-line peticiju da se danas ne ide u školu.

Skoro 3.500 učenika novosadskih srednjih škola potpisalo je on-line peticiju da se danas ne ide u školu.

Peticija je pokrenuta juče u pet popodne i za svega nekoliko sati elektronski se potpisalo oko 3.000 đaka.

Kako je za Radio 021 rekao jedan od inicijatora koji je želeo da ostane anoniman, razlog zahteva da se danas ne ide u školu je taj što je mnogo njih koji su zatrpani snegom, pogotovo u okolnim mestima Novog Sada.

- Autobusi nam idu svakih sat vremena, a nekada i ređe, često se i zaglave. Do grada im treba u proseku sat vremena, a samo juče iz Kovilja je trebalo celih četiri sata kolima. Imamo veliki problem sa snegom i putovanjem do škole - navodi ovaj srednjoškolac.

Peticija se nalazi na ovom linku.

  • Sone

    06.03.2013 18:35
    Skola
    Ja svake nedelje ne dolazim u skolu po 2-3 dana
  • stevica

    10.12.2012 17:35
    9a beogradska
    kada nam se nije islo u skolu, a mi ne odemo. doduse, retko se desavalo da ne dodjemo na nekoliko dana, vec odemo na neki cas, na neki ne odemo i tako... [pocetak 80ih.] tako da, vi oko 50 godina, nemojte sada da palamudite. za one oko 70 - 80 stvarno ne znam. dakle, sneg nam nije igrao nikakvu ulogu.
  • aaa

    10.12.2012 13:34
    Sta vi "stariji" sad tu pametujete? Prosipate neke price kako se mora ici u skolu,kao da ste vi isli stalno i nista izostajali. Ma da. Ima mesta u okolini Novog Sada gde deca ne mogu da izadju iz kuce,sta,treba da idu po snegu i da stignu u skolu mokri i tako to i onda da se razbole? I onda ih pitate gde su se razboleli,sta su radili. Razmislite malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti