Novosađanin umalo odsekao sebi nogu čisteći sneg

Novosađanin Zoran D. (1976) skoro da je sebi odsekao nogu frezom čisteći sneg i razbijajući led.
Novosađanin Zoran D. (1976) skoro da je sebi odsekao nogu frezom čisteći sneg i razbijajući led.

Kako je za 021 potvrdila portparolka KC Vojvodine Jelena Jurišin, on je odmah smešten na intezivnoj Urgentnog centra i nije u životnoj opasnosti. "Zadobio je teške telesne povrede donjih ekstremiteta. Nakon ukazane lekarske pomoći, njegovo stanje je stabilno", navodi ona.

Jurišinova kaže da je za vikend zabeleženo 68 padova, od toga je 33 sa frakturama, dvoje je zadržano na Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama, dok su dva pacijenta zadržana na klinici za ortopediju. Što se tiče saobraćajnih nesreća, u Urgentnom su pomoć potražile 23 osobe, od kojih je jedna zadržana sa teškim telesnim povredama.

Ovog jutra je registrovano 11 padova, od toga je četvoro njih sa prelomima. (S.S.)

  • PericA

    10.12.2012 21:46
    Freza
    E jbg. Mogao je mikserom.
  • 10.12.2012 18:12
    sramotno
    trazi se od radnika cistoce da pokupe smece pociste trotoare a direktor koristi njihove zarade i preti otkazima ko mu spomene za platu,uzasno ali hteli smo promene tako nam i treba..
  • 10.12.2012 17:43
    salajka
    e, ako se padne na takvim mestima, onda se tuzi grad!!! na salajci bi mogli svi komplet da tuzimo, jer do aprila nam nece proci grtalica, osim ako ne nadjemo privatno neki buldozer i naravno platimo. a ljudi padaju i lome se. mogao bi malo predsednik opstine da zadje i u ovaj kraj, pa da se sam uveri koliko se brine o najstarijem delu novog sada!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti