Novogodišnja rasveta tek pred Božić

Novosadske ulice biće ukrašene tek 23. decembra, jer je kasnio tender za nabavku lampiona. Ukrašavanje grada kasni zbog krađe praznične rasvete, koja se nalazila u magacinu JKP "Stan".    
Novosadske ulice biće ukrašene tek 23. decembra, jer je kasnio tender za nabavku lampiona.

 

Ukrašavanje grada kasni zbog krađe praznične rasvete, koja se nalazila u magacinu JKP "Stan". Procenjena vrednost nabavki je oko 10 miliona dinara.

"Zelenilo" će postavljati ukrase u Dunavskoj, Zmaj Jovinoj, Njegoševoj, ulici Laze Telečkog, kao i u Dunavskom parku. ZIG kupuje ukrase koje će u centru postaviti radnici JKP "Stan", a Kulturni centar hologramska svetla koja će osvetljavati Trg slobode.

Ulice Kralja Aleksandra, Zmaj Jovina i Dunavska biće ukrašene svetlećim visećim valjcima, pri čemu će u Dunavskoj biti i dva posebna reda zvezda, što bi trebalo da stvori efekat zvezdanog neba, piše 24sata.

U drugim ulicama biće postavljeni 3D ukrasi u formi dijamanta, a novu rasvetu će dobiti i Gradska kuća, koja će imati svetlosnu zavesu iznad trema.

  • @@Turinac

    11.12.2012 22:46
    Sta napadate coveka? Turija nije kosmopolitska, kao sto je to Novi Sad, ...
  • @Turinac

    11.12.2012 21:56
    Ako nemaš štagod pametnije za reći onda bolje ćuti.
  • Turinac

    11.12.2012 21:26
    Bozic
    Koliko je meni poznato Bozic je 07.januara, tako tek se onda moze ukrasiti grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti