Zbog snega besplatno parkiranje

"Parking servis" neće naplaćivati parking do ponedeljka, 17. decembra, osim na zatvorenim parkiralištima, Trgu galerija i garaži kod SNP-a, zbog otežanih uslova za saobraćaj.

"Parking servis" neće naplaćivati parking do ponedeljka, 17. decembra, osim na zatvorenim parkiralištima, Trgu galerija i garaži kod SNP-a, zbog otežanih uslova za saobraćaj.

Kako se navodi u saopštenju, radnici "Parking servisa", kao deo zimske službe grada, angažovani su trenutno na uklanjanju snega sa parkirališta u ulicama drugog i trećeg prioriteta, poput Železničke, ulica Danila Kiša, Dušana Vasiljeva, Novosadskog sajma...

Na čišćenju snega je angažovano svo raspoloživo ljudstvo i mehanizacija, pri čemu uske ulice i nedostatak prostora, kao i veliki broj parkiranih automobila otežavaju i usporavaju posao, kažu u "Parking servisu".

  • lolica

    12.12.2012 08:22
    baš lepo....
    baš lepo što ne naplaćuju parking,....samo...
    nisu objasnili kako da se priđe, uđe i izađe iz istog?! Možda kran, pauk,..
  • Steva

    11.12.2012 20:45
    debeo razlog
    Pa svi su tamo,gde ih je zatekla vejavica!Zbog "dobrog" rada zimske službe,niko i ne mrda.Čak i inkasanti "Parking servisa" zbog neočišćenih parkinga,ne mogu da rade svoj posao!
  • Vozač

    11.12.2012 18:38
    SMS
    SMS servis za parkiranje je prestao da radi u subotu oko 11h pre podne. Pre 11 sam za svaki slučaj uplatio parkiranje. 5 minuta pre isteka nije stiglo upozorenje, a moje produženje od sat vremena servis nije prihvatio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti