Počelo uklanjanje snega iz sporednih ulica

Novosadska zimska služba nastaviće neprekidno dežurstvo i praćenje meteoroloških kretanja, kako bi bila spremna da odmah reaguje, saopštio je danas gradski Štab za vanredne situacije.
Novosadska zimska služba nastaviće neprekidno dežurstvo i praćenje meteoroloških kretanja, kako bi bila spremna da odmah reaguje, saopštio je danas gradski Štab za vanredne situacije.

Na sastanku Štaba konstatovano je da celokupna organizacija Zimske službe funkcioniše redovno i da je grad prohodan. Kako se navodi, narednih dana ostaće isti nivo mobilnosti sve raspoložive mehanizacije i ljudstva kako bi se pravovremeno reagovalo i kako bi se sprečile negativne posledice.

S obzirom na to da je počelo saniranje sporednih ulica, odnosno puteva trećeg prioriteta, građani su zamoljeni da ne blokiraju ulice nepravilno parkiranim vozilima kako bi mehanizacija za uklanjanje snega mogla nesmetano da prođe kroz ulicu. Iz Štaba za vanredne situacije građanima je upućen apel da sami uklone ledenice sa fasada zgrada, a ukoliko im je potrebna asistencija da kontaktiraju Komunalnu inspekciju.

U Novom Sadu od podneva ponovo pada sneg srednjeg intenziteta i povećao je snežni pokrivač za nekoliko centimetara.

  • 12.12.2012 13:14
    A Telep!
    Ni glavne saobraćajnice kojima prolazi autobus još uvek nisu očišćene: Heroja Pinkija, Kotorska, Feješ Klare. Sigurna sam da NI JEDNOM nije prošao čistač snega, so NIJE bačena, a sneg je odavno stao! Da li su u sred grada, Novog Sada, Telepčani građani drugog reda? Sramota, gradonačelniče! Uzmi malo pa se provozaj po celom gradu! I daj ostavku! Potpuno si nesposoban, ako si zadovoljan ovim, kako je grad očišćen !
  • Нађа

    12.12.2012 12:28
    У Блоку 8 канте за смеће су постале ДЕПОНИЈЕ јер нису очишћени путеви..не знам како је у осталим крајевина града али код нас је катастрофа, као чистили су околне улице па им је било далеко да зађу и до нас..глупост до глупости..
  • Pop

    12.12.2012 09:20
    Pocelo? Je`l? A gde to...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti