Naziru se prvi obrisi nove Arene

Bioskop Arena biće spreman da primi posetioce početkom septembra.

Bioskop Arena biće spreman da primi posetioce početkom septembra. Grubi radovi su u završnoj fazi, a na redu je postavljanje instalacija i podnih i zidnih obloga.

"Već se naziru obrisi šest vrhunskih sala koje će Novosađanima priuštiti pravi užitak prilikom gledanja filmova", izjavio je Zoran Cvetanović, direktor Art viste, preduzeća koje je na 15 godina zakupilo Arenu.

On je naglasio da je do sada bilo puno problema i izvinio se javnosti zbog možda olako davanih procena o rokovima. "Ne možete da predvidite sve situacije na koje ćete naleteti kada krenete da kopate. I sada se ispostavilo da je tako", kazao je Cvetanović prilikom obilaska radova na rekonstrukciji bioskopa u pratnji predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića.

On ističe da su najveći problem predstavljala arheološka nalazišta na koja su radnici naleteli. "To nas je usporilo jer su arheolozi morali da urade svoj posao. Najzad, početak septembra je realan rok za završetak radova, a mi ćemo se truditi da to bude i ranije", obećao je Cvetanović. On je istakao da je sve što su predvideli i projektovali ostvarivo, uz veće ili manje probleme.

"Ono što mogu da obećam jeste da ćemo imati veoma ozbiljnu repertoarsku politiku u smislu da ćemo se, pored toga što ćemo imati standardni bioskopski repertoar, truditi da imamo i iznenađenja i Art festival i Festival autorskog filma. Planiramo da radimo Sinemaniju, Fest, Dečiji festival, Sinema siti, premijere svih domaćih filmova, pa čak i pretpremijere i skrivene premijere", najavljuje Cvetanović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti