Zatvoren prvi sprat ambulante na Limanu zbog renoviranja

Zbog renoviranja podova i plafona na prvom spratu Doma zdravlja na Limanu, od ponedeljka su sve ordinacije sa tog sprata izmeštene u druge ambulante.
Zbog renoviranja podova i plafona na prvom spratu Doma zdravlja na Limanu, od ponedeljka su sve ordinacije sa tog sprata izmeštene u druge ambulante.

Za vreme trajanja radova, koji bi trebalo da budu gotovi do 24. decembra, lekari opšte medicine će biti smešteni na Novom naselju, u Zmaj Ognjena Vuka, Rumenačkoj i Jug Bodana.

Takođe, vikend dežurstvo se premešta 22. i 23. decembra u Zmaj Ognjena Vuka.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena na Limanu neće raditi od ponedeljka do srede, a od četvrtka normalno radi u toj ambulanti.

Služba stomatološke zdravstvene zaštite će biti preseljena u objekte u Rumenačkoj, na Novom naselju i u Zmaj Ognjena Vuka. Za sve informacije o radu zubara, pacijenti mogu pozvati broj telefona 4879-301.

Savetovalište za zdravlje porodice Službe patronaže će biti smešteno u objektu "Bulevar", a patronažne sestre će biti dostupne na broj telefona 4879-822 svakog radnog dana od 7h-14h.

Rasporedi mesta i radnog vremena preseljenih lekara su istaknuti u ambulanti na Limanu, kako bi građani mogli da se informišu gde se seli njihov lekar za vreme radova, a tu informaciju mogu dobiti i preko Kol centra na broj 4879 -000.

  • Ogi

    15.12.2012 20:31
    Otvori za vazduh
    Prvobitni otvori za vazduh na plafonu su sada zatvorenim sa novim spuštanjem plafona na svim spratovima. O tome mogu da posvedoče svi zaposleni. Ali niko ne sme da pokuša bilo šta da promeni od zaposlenih. MOžda ovo upali !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti