Na Spensu uskoro koncerti iz Beogradske arene

Ugovor o poslovnoj saradnji između novosadskog Spensa i beogradske Kombank arene potpisali su direktori ovih sportsko-poslovnih centara Borislav Rajkov i Dejan Petričević.

Ugovor o poslovnoj saradnji između novosadskog Spensa i beogradske Kombank arene potpisali su direktori ovih sportsko-poslovnih centara Borislav Rajkov i Dejan Petričević.

Ugovor podrazumeva zajednički medijski i marketinški nastup u cilju dovođenja atraktivnih programa iz inostranstva.

"Veliki i svetski atraktivni programi iz inostranstva do sada su uglavnom dolazili u Kombank arenu, a zahvaljujući ovoj saradnji u budućnosti će i Novosađani biti u prilici da ih vide na Spensu", izjavio je direktor Spensa Borislav Rajkov, istakavši da će ugovor o saradnji omogućiti i finansijski povoljniju organizaciju i jeftinije ulaznice za posetioce.

Direktor Kombank arene Dejan Petričević je kazao da će krajem februara ili početkom marta biti održan prvi događaj kao rezultat ovog ugovora.

On nije želeo da kaže o kom događaju je reč zbog toga što, kako je rekao, još svi detalji nisu utvrđeni, ali je najavio da će se u narednih "dve-tri nedelje sve znati".

  • i Bog rekao

    16.12.2012 09:12
    laku noć
    Spensju je i Bog rekao laku noć davnih dana !!!! Kako jadan sada izgleda, ni Komnbank arena mu ne može pomoći...
  • NS-ađanka

    16.12.2012 00:05
    :S
    ...još kad bi naučili kako se organizuju takve manifestacije, bilo bi lepo...ovako im džaba potpisivanje i sa Carnegie Hall-om...užas, od svega!!!
  • Ljiljana

    15.12.2012 21:01
    Kakva sreća
    Božanstveno. Divno. Pa to je vlast... Pa to je vest. A ne ove koještarije oko cena hrane, grejanja, struje, benzina, zavejanih građana po Vojvodini (mada sam do skoro bila ubeđena da je Vojvodina ravnica), ili tog nebitnog - izglasanog pa poništenog predloga da se Vojvodini vrati makar mikron onog što je u znoju zaradila, otetog NIS-a, otete ElektroVojvodine (samo što nije), bezvrednog javnog servisa kojem nije prva vest ništa što ima veze sa ponižavanjem Vojvodine.... Stvarno - retka sreća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti