Takmičenje u kićenju jelki na Spensu

Na prvom spratu Spensa u ponedeljak od 10 časova će se održati javno takmičenje u kićenju jelki sa busenom.
Na prvom spratu Spensa u ponedeljak od 10 časova će se održati javno takmičenje u kićenju jelki sa busenom.

Takmičenje je deo kampanje Pokreta gorana "100 posto jelka – jelka sa busenom”, koja se organizuje svake godine.

U veštini kičenja jelki snege će odmeriti deca šestih razreda iz 23 novosadske osnovne škole, koja su tokom prethodna tri vikenda učili da prave božićno-novogodišnje aranžmane i ukrase za jelke.

Đaci su osmislili i sami napravili ukrase od prirodnih materijala, a njihov trud će biti i nagrađen- pet ekipa koje najmaštovitije i najoriginalnije okite jelku dobiti ekološke paketiće.

Kako najavljuju organizatori, specijalni gosti na Javnom takmičenju u kićenju jelki sa busenom biće deca iz Bečeja, Kucure, Stare Pazove, Sremskih Karlovaca i Rumenke, koja će okititi četiri jelke i jedan badnjak, na načine koji se praktikuju u njihovim lokalnim sredinama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti