Humanitarne žurke za decu koju Deda Mraz zaobilazi

U petak i subotu u prostorijama Društvenog centra u Kineskoj četvrti biće organizovane humanitarne žurke za prikupljanje poklona deci iz novosadskog Svratišta.
U petak i subotu u prostorijama Društvenog centra u Kineskoj četvrti biće organizovane humanitarne žurke za prikupljanje poklona deci iz novosadskog Svratišta.

Ulaz na žurku biće poklon, pa organizatori iz Anuhs-a pozivaju Novosađane da sa sobom ponesu garderobu, obuću, slatkiše, knjige ili školski pribor. Prema njihovim rečima, svi paketići će biti uručeni deci koja žive i rade na ulici, koju Deda Mraz uporno zaboravlja.

U petak će "hitove sa ekskurzija" puštati "Mige the Skins i Šarage allstars", dok će subota biti rezervisana za moderniji zvuk, pa će "Rab L Khali hi-fi" i "Banat hardkor soundsystem" prisutne zabavljati puštanjem dupstep-a i ska-dub-a sa razglasa.

Prostorije Društvenog centra nalaze se u Kineskoj četvrti, na kraju uličice nezvanično nazvane po Branku Črncu Tusti, koja prolazi između klubova "Fabrika" i "Quarter".

  • @Leontina

    18.12.2012 08:45
    Veruj mi da je ovo najtačniji opis za one koji nikad nisu bili tamo.

    Na postoje brojevi, Kineska četvrt je neorganizovana i zapuštena.

    Moj savet - dođi do Fabrike i piči pravo, nećeš promašiti. Pitaj nekog usput. Snađi se.
  • leontina

    17.12.2012 20:27
    gde?
    Mislim da ću bez problema pronaći mesto na osnovu ovog opisa! Da li postoje precizni podaci i adresa Društvenog centra?
  • zorann

    17.12.2012 18:48
    deda mraze....
    nemoj nam zaobici naseg gradonacelnika...jer on je narucio sneg,a gradjani neposlusni - nece da ga ciste...zato svrati i do njega...ne snalazi se on najbolje ,po suvim kolovozima i trotoarima...danas je deveti dan,kako je sneg prestao da pada...a ulice su uzas,da ne bi kise i toplog vremena... svrati do cika Milosa...nemoj da si takiiiii...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti