Za usluge "poslovne pratnje" zarade i do 1.300 evra

Sve više Novosađanki na sajtovima otvoreno nudi usluge poslovne pratnje, prilažući fotografije, detalje o sebi i kraće biografije.

Sve više Novosađanki na sajtovima otvoreno nudi usluge poslovne pratnje, prilažući fotografije, detalje o sebi i kraće biografije.

Tu vrstu usluga mnogi nazivaju "elitnom prostitucijom", a devojkama se za noć nudi od 200 do 1.300 evra.

Jedna od devojaka, koja ima 25 godina i fakultetski je obrazovana, a bavi se poslovnom pratnjom, kaže za Blic da nije mogla da se zaposli, pa je pristala na uslove agencije. Ona kaže da je u tom poslu godinu dana i da klijenti plaćaju makrou od 200 do 300 evra za noć provedenu sa njom, a u tu cenu je uračunato zabavljanje gosta dok traje večera, ili neki poslovni sastanak.

"Moj zadatak je da budem pristojna i zabavna. Nakon večere, ukoliko klijent želi, odlazimo u hotel, ili privatan stan. Klijent unapred zna koliko treba da plati za seksualne usluge, obično kada se sve sabere, noć sa mnom košta oko 1.000 evra", priznaje ona.

Prema pisanju lista, na internetu postoji nekoliko sajtova koji nude devojke za poslovnu pratnju. Izložene su fotografije i cene usluga, a klijentu jedino preostaje da pošalje mejl i ostavi broj telefona, agencija posle obavlja svoj deo posla.

Prema rečima direktora nevladine organizacije "Sigurna pozicija" Dejana Nestorovića, u Novom Sadu se oko 20 devojaka i 10 muškaraca bavi poslovnom pratnjom. On dodaje da ko jednom uđe u lanac prostitucije, teško da će izaći iz toga, jer devojke često završavaju kao belo roblje.

  • cudo nevidjeno

    21.12.2012 09:41
    @Čurug City
    Pa toliko devojaka ima da se same nude za Dž....jel to u curugu ima?
  • Vojvosadjan

    20.12.2012 13:21
    Ne uci me kukavce anglicizmima..zivim na engleskom govornom podrucju tako da mi tvoje "spelovanje" zaista nije potrebno..to ssam napisao u "duhu" srpskog jezika.Sto se skole tice..prosao sam kroz mnoge skole koje si samo na tv-u video pored kojih nisi ni prosetao a kamoli zavrsio..btw,da demonstriram gramatiku i pravopis na portalu nemam zaista nameru.Pogotovo ne da se dokazujem papcima kao sto si ti.
  • 19.12.2012 18:58
    @Vojvosadjan
    Pun si bisera ko školjke da s' jeo. Kad već stavljaš navodnike, bar napiši ispravno nije ni ker ni er već Airbus, veliko slove nepismeni. Strašno je šta nam sve kroz školu prolazi.
    Zar ima veće sramote, za kolevku srpske kulture, od nepismenih koji se pri tom i ni malo ne stide.
    Ko do dvadesete godine ne zna,a do tridesete nema,teško kući koja ga ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti