Niko nije zainteresovan da kupi Jugodent

Za celokupnu imovinu "Jugodenta" koji se nalazi u stečaju ni juče nije bilo kupaca, pa je tako i treća prodaja preduzeća za proizvodnju stomatološke i medicinske opreme na Futoškom putu oglašena neuspešnom.

Za celokupnu imovinu "Jugodenta" koji se nalazi u stečaju ni juče nije bilo kupaca, pa je tako i treća prodaja preduzeća za proizvodnju stomatološke i medicinske opreme na Futoškom putu oglašena neuspešnom.

U Agenciji za privatizaciju su rekli da nisu primili nijednu ponudu potencijalnih kupaca.

Na Privredom sudu je da odluči da li će Odboru poverilaca preduzeća preporučiti slobodnu nagodbu sa kupcem, ili će opet Agenciji naložiti da zakaže novu prodaju.

Inače, u ranijim slučajevima kada preduzeća nisu prodata ni iz trećeg pokušaja, Odboru poverilaca je sud prepuštao da samostalno ugovaraju prodaju. Imovina AD "Jugodent" je procenjena na oko 530 miliona dinara.

  • lala

    21.12.2012 19:15
    prodaja?
    nije problem prodati,ma dajte bilo kome dzabe ako treba.samo isplatite radnike sto ste im duzni svih ovih godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sale ns

    18.12.2012 20:12
    Ko je bio ?
    A ko je bio direktor Agencije za privatizaciju kada je prodat ovaj nekadašnji gigant u proizvodnji stomatološke opreme ? Zašto je poništena privatizacija ? Ko je lik koji je prvi kupio ?
  • đoša

    18.12.2012 15:48
    odneli ste sve
    uzeli su sve dajte im i halu!!! Hale su i onako prazne jer su neke ribe vec pokupile sve! A i stecajni nema kome vise da izdaje,jer se dosad nije culo za prodaju. A svi znamo da u zatvor ide sitna riba!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti