Počelo novogodišnje kićenje grada novim ukrasima

Novogodišnje kićenje Novog Sada počelo je jutros pa će Novosađani večeras moći da uživaju u predprazničnoj atmosferi.

Novogodišnje kićenje Novog Sada počelo je jutros pa će Novosađani večeras moći da uživaju u predprazničnoj atmosferi.

Prethodnih godina je to rađeno znatno ranije, a razlog za ovogodišnje kašnjenje je krađa dela novogodišnjih ukrasa iz skladišta JKP "Stan" koja se desila još u martu. Zbog toga je grad za nabavku novih ukrasa izdvojio dodatna tri miliona dinara.

Novi ukrasi će biti postavljeni na Gradskoj kući u obliku svetleće zavese, na Trgu slobode, u Kralja Aleksandra, Dunavskoj, Zmaj Jovinoj, Laze Telečkog i Njegoševoj ulici, kao i na stubovima u Dunavskom parku. Stari koji su sačuvani će poslužiti za ukrašavanje Bulevara Mihajla Pupina.

Novogodišnje kićenje Novog Sada biće završeno do 24. decembra.

  • 19.12.2012 09:00
    Nek šljašti.
    Ja bi najviše voleo da grad bude okićen od 1.12 do 31.1. čisto zbog zime i praznika. Baš je bilo glupo kad je onomad pao sneg, a nema lampica. A to da mi pravimo ustupke svima je činjenica. Ali mislim da bi zbog toga drugi trebali da se ugledaju na nas. Zar nije hrišćanski: „Ko tebe kamenom, ti njega hljebom“?
  • berolina

    19.12.2012 08:59
    sv. Nikola

    ako se ne krene u praznicno obelezavanje Bozicnih praznika za prvi Advent, onda bi Herr Bürgermeister morao povesti racuna, da je grad okicen za SVETOG NIKOLU i to 6 (sestog) decezbra!!!

    svi GRADJANI placaju poreze... prireze,zareze,"doprinose" i ostale DAZBINE GRADU i imaju ISTA PRAVA na praznikovanje u SVOM GRADU!

    Herr Bürgermeister, KO ODLUCUJE u gradu?

    imal' Novi Sad uopste Gradonacelnika...

    wowi

  • 18.12.2012 22:37
    telepns
    Telepcanin prica nesto o srBskom Novom Sadu a zivi na Telepu koji je jelte srpska rec.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti