Nema škole od sutra do 15. januara

Za đake u Vojvodini sutra je poslednji radni dan prvog polugodišta, dok će učenici u ostalom delu Srbije na zimski raspust otići 29. decembra.

Za đake u Vojvodini sutra je poslednji radni dan prvog polugodišta, dok će učenici u ostalom delu Srbije na zimski raspust otići 29. decembra.

Vojvođanski đaci biće na odmoru 24 dana, uključujući i dane vikenda i u školu se vraćaju 15. januara, dok će deca u ostatku Srbije biti na odmoru 18 dana i za njih drugo polugodište počinje 16. januara.

Zimski raspust za vojvođanske đake traje duže, ali se za njih školska godina završava kasnije.

  • 20.12.2012 16:48
    U Nemackoj skoro svaka pokrajina (a ima ih 16) ima svoj skolski kalendar i trude se da im raspusti budu razliciti zbog guzvi na putevima, turistickim centrima... I niko to ne vidi kao separatizam. Nekima raspust pocinje nedelju dna pre Bozica, nekima na sam Bozic, tu je malo veca guzva, ali su zato ostali raspusti koji nisu vezani za praznike vrlo rastrkani.
  • Laki

    20.12.2012 15:39
    Pametno,
    a i sta bi naucila deca u skoli.Bolje je da budu na ulici, i smisljaju kako da lepo zive,imaju dobar auto,kajlu i firmu tasna-masna kao njihove tate.
  • NNunited

    20.12.2012 15:10
    razlika u kaledarima
    razlika je u tome sto se u severnom delu nase zemlje slave i katolicki i pravoslavni praznici.
    dok se u centralnom delu zemlje slave samo pravoslavni praznici.

    sad mogu i komentari kako ce prosvetari da odmaraju mesec dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti