Čanku pretili smrću

Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadu Čanku je putem Fejsbuka ponovo upućena pretnja smrću, o čemu je obaveštena i policija, saopštila je danas ta stranka.
Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadu Čanku je putem Fejsbuka ponovo upućena pretnja smrću, o čemu je obaveštena i policija, saopštila je danas ta stranka.

"Otvorene pretnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge pretnje. Na Fejsbuku postoje čak i grupe i stranice posvećene pretnjama i vređanju Nenada Čanka", piše u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je ovaj put anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u štampi, poslao i ličnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav.

"Podsetimo, zbog dugogodišnjih pretnji po bezbednost i brojnih slučajeva uznemiravanja, Nenad Čanak je pre više od dve godine zatražio policijsko obezbeđenje, ali je njegov zahtev odbijen", navodi se u saopštenju za javnost Lige socijaldemokrata Vojvodine.

  • Smesno

    24.12.2012 18:35
    Iznenadjena sam... pon je bas ovako omiljen lik zbog svega
  • brka

    24.12.2012 09:07
    pa neka se zapita zasto je tako???
    naravno da nije normalno da mu se preti ali neke ljude vole sa razlogom, o nekim ljudima ljudi nemaju nikakvo misljenje i to ime neki razlog, a neke ljude mrze sa razlogom...za sve postoji razlog...
  • Obrad

    24.12.2012 08:08
    Istina je malo drugačija
    Činjenica je da iz zatvora uskoro izlazi Dalibor Nišavić koji je Nenadov veliki prijatelj pa se Neša malo uplašio i na sve načine pokušava da izdejstvuje neki vid zaštite. Pretnje možda i postoje ali ne zbog toga što piše u tekstu. Kako kaže ona naša narodna kako si sejao...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti