Deda mrazovi na motorima u nedelju dele paketiće

Deseta humanitarna akcija "Moto Deda Mraz" koju organizuju aktivisti moto kluba "Otpisani" i udruženja "Apostoli" biće održana u nedelju 30. decembra.

 

Deseta humanitarna akcija "Moto Deda Mraz" koju organizuju aktivisti moto kluba "Otpisani" i udruženja "Apostoli" biće održana u nedelju 30. decembra.

Motociklisti su poklone kupili ličnim sredstvima i uz pomoć pojedinih fimi koje su uvidele humanu stranu akcije i pomogli finansijski.

Deda mrazevi na motorima će sa novogodišnjim paketićima posetiti Dečije selo (oko 10h), Dečiju bolnicu (oko 11h), Dom za decu sa posebnim potrebama na Novom naselju (oko 12h), Svratište za decu ulice (12.30h).

Na kraju će na Trgu slobode podeliti još 300 paketića mališanima koja se tamo zateknu oko 13h.

Sem podele paketića, u Sremskoj Kamenici će Deda mrazevi po običaju provozati decu na motorima po krugu sela, u bolnici će obići sva odeljenja da ih deca iz svih soba vide, a u Domu na Naselju će ovi humanitarci pogledati radove mališana koji se tamo nalaze.

  • Novosadjanin

    31.12.2012 11:55
    ....
    ne znam samo koji d***l daje ove minuse na ove divne komentare.srami se ko god da si!!!!
  • samo ja

    30.12.2012 22:11
    VELIKO IM HVALA
    Hvala im puno danas je bilo prelepo svaka im cast imam cerkicu od 8 godina mi idemo od kad se ona rodila i stvarno je prelepo videti onoliko ljudi koju uveseljavaju nasu decu HVALA IM DO NEBA I NAZAD
  • Kokac

    30.12.2012 06:44
    Bajkeri
    ....hvala vam od srca:-)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti