Defibrilator na Futoškoj pijaci

Na Futoškoj pijaci danas će biti postavljen defibrilator, koji utvrđuje poremećaje srčanog ritma i pomoću elektrošoka normalizuje rad srca.

 

Na Futoškoj pijaci danas će u 12 sati biti postavljen defibrilator, koji utvrđuje poremećaje srčanog ritma i pomoću elektrošoka normalizuje rad srca.

Aparat je donacija "Tržnice".

Postavljanju će prisustvovati i predstavnici Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, koji su prethodnih godina uz pomoć Grada postavili defibrilatore na nekoliko lokacija u gradu.

  • Laik

    26.12.2012 13:14
    Za zainteresovane
    http://srb.time.mk/read/05dbf8880d/de09de2c23/index.html
  • ns

    26.12.2012 12:56
    kad smo već kod inicijatora da se ne zaboravi da je ovo samo nastavak akcije inicirane od strane prošlog direktora, da ne bude kićenje tuđim perjem
  • Tamara

    26.12.2012 09:59
    Odlicna ideja, sve pohvale inicijatorima. Ovi aparati su jednostavni za rukovanje. Jedino nisam sigurna da li daje instrukcije na srpskom ili engleskom jeziku. Ali i pored toga, obicno postoje animirane instrukcije na ekranu, tako da i deca od 10 god. mogu da ga pravilno upotrebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti