Na prevaru uzeo robu u vrednosti od 5.000 evra

Policija trenutno traga za nepoznatom osobom koja je na prevaru uzela iz skladišta novosadske firme "Multicompany" robu u vrednosti od 546.000 dinara, saznaje 021.

Policija trenutno traga za nepoznatom osobom koja je na prevaru uzela iz skladišta novosadske firme "Multicompany" robu u vrednosti od 546.000 dinara, saznaje 021.

Kako su nam kazali zaposleni u ovom preduzeću koje se bavi prodajom guma, ulja i delova za automobile, čovek srednjih godina koji se predstavio kao Miodrag naručio je juče u ime Fruvite 12 guma za njihova teretna vozila. Kasnije je oneko lično došao da preuzme robu u magacin na Klisi. Predao je ličnu kartu na ime Petar J. i uz potrebnu dokumentaciju odneo gume.

Međutim, ispostavilo se da osoba sa imenom iz lične karte kod njih ne radi i da niko iz tog preduzeća nije ništa naručivao od dugogodišnjeg partnera. Telefon s kog je zvao je nedostupan, a Multicompany je o ovoj krađi obavestila policiju koja radi na identifikaciji prevaranta.

Sigurnosne kamere su sve zabeležile.

  • 28.12.2012 13:22
    Popaj
    A ni sokovi im nisu nikakvi...
  • Marks bez Engelsa

    27.12.2012 13:21
    Ko dozvoli da ga prevare, to je i zasluzio!
    Ako ta Multicompany saradjuje sa Fruvitom vec godinama onda bi svi radnici iste morali da znaju ko je u Fruviti zaduzen za narucivanje i preuzimanje robe! Posto su ovo dozvolili, sigurno fasuju otkaze!
  • Magacioner

    27.12.2012 07:23
    Jedino sto je cudno je sto se te stvari retko desavaju. Naime, veoma retko (gotovo nikad) magacioner ne trazi na uvid licnu kartu osobe koja preuzima odredjenu robu. Sve se svede na: br. l.k. i potpis... Tako da je i ovaj "Petar J." imaginaran. Prevarantu svaka cast, a ostecenima vise srece i kontrole iduci put!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti