Božić umesto Jelića na čelu Vodovoda

Dosadašnji direktor "Čistoće" Dragan Božić imenovan je na sednici Skupštine grada za direktora "Vodovoda", umesto Vladimira Jelića, koji je podneo ostavku jer je suprugu zaposlio u tom preduzeću, a to je učinio i u ZIG-u gde je prethodno bio direktor.

Dosadašnji v.d. direktor "Čistoće" Dragan Božić imenovan je sinoć na sednici Skupštine grada za v.d. direktora "Vodovoda", umesto Vladimira Jelića, koji je podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga jer je suprugu zaposlio u tom preduzeću, a to je učinio i u ZIG-u gde je prethodno bio direktor.

Umesto Božića, za v.d. direktora "Čistoće" imenovan je Vladimir Zelenović.

Nova direktorka Pozorišta mladih je Tijana Delić.

Milan Paroški imenovan je za v.d. direktora Istorijskog arhiva grada, a nakon konkursa dosadašnji v.d. direktori Agencije za energetiku Branislav Bandić i Apotekarske ustanove Novi Sad Slobodanka Mihailović imenovani su za generalne direktore.

Nakon konkursa, za direktora Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata izabran je dosadašnji v.d. direktora Veselin Dickov.

  • Zoro

    21.02.2013 10:43
    Promene HITNO!!!
    Glasao sam za promene. Ali ne za promene na gore. Da bi sacuvao fotelju gradonacelnika, SNS pravi velike ustupke i gluposti. Coveka koji je zbog nestrucnosti upropastio toplanu, koji je napravio gluposti u vodovodu, i koji je pod istragom, stavlja za savetnika. Kazacete, pa sta. Covek nije kriv dok se ne dokaza suprotno. Pa kod javnih funkcija to bas i nije tako. A sta ako se dokaze da je kriv? A sta ako i gradski novac stavi u svoj dzep? Toliko o poljoprivredniku.
    A da vas pitam, po cemu je pa ovaj istoricar i lovac, kvalifikovan da vodi JKP? Sta ce onda raditi inzinjeri cija je struka komunalna hidrotehnika? Za direktore nam ne trebaju ni geografi, ni lovci, ni istoricari, ni pekari... Ne trebaju nam uopste ljudi koji su bilo kojoj partiji. Dajte nekoga iz struke, ili bar nekoga ko na sastancima nece igrati igrice.
    Pogledajte sta se samo radi u Informatici. Uzimanje provizije za nametanje novog osiguranja. Koliko je i kome placeno za promeni grba firme? Jel to bas bilo neophodno?
    Pitam se da li gradonacelnik i u svoju advokatsku kancelariju zaposljava istoricare i poljoprivrednike?
    Ako su tako dobri, neka rade kod vas, znace oni i to. Jedino sto ja ne bi voleo da me takvi "advokati" brane na sudu.

    SNS-ovci, znajte da ovaj narod pamti. Svoju sansu polako ali sigurno PROKOCKAVATE !!!
    Ako ovako vladate, daleko vam lepa kuca...
  • mire

    30.12.2012 22:31
    kukuriku
    Otišao geograf a, došao istoričar.
    Prvi iz LSV a,drugi iz SPO.
    Koalicioni partneri do skora i sad će kao biti bolje.
    Naprednjaci šta bre to radite!
    Samo Vas gledamo!
  • coco

    30.12.2012 21:40
    @ Minja

    Pa neće biti tako Minja.
    Po dokumentu iz 2007. Božić nije magistar!
    Osim ako nije zvanje stekao u ilegali. Drug Crni…
    I prvi puta čujem da je neko stekao dve magistrature!
    Dva doktorata ili dve diplome, to da, al’ dve magistrature? Možda je i on magistar doktorskih nauka il’ doktor magistarskih nauka? E, to je već druga stvar i sve menja!
    Uostalom, pošto već znate, dajte nam detalje. Kada, gde, tema rada. Stručni i naučni radovi. Barem nešto. To se lako proveri.
    Npr. ovde:
    http://knr.uns.ac.rs/knrPublic.xhtml

    Možda tražim nemoguće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti