"Petica" ponovo pored Futoške pijace

Autobusi na liniji 5, od 13. januara prolaziće kroz centar grada i ići do Železničke stanice.

Autobusi na liniji 5, od 13. januara prolaziće kroz centar grada i ići do Železničke stanice.

"Petica" će sa okretnice na Klisi ići do Šafarikove, odakle će skrenuti u Jevrejsku ulicu, pa Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice. Sa stanice se autobusi istim putem vraćaju na Klisu.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da su izašli u susret zahtevima građana Klise da "petica" ponovo prolazi pored Futoške pijace.

Prema rečima direktora GSP-a Milana Balaća, stručne službe ovog preduzeća poslednjih mesec dana pratile su stanje na linijama gradskog i prigradskog saobraćaja.

"Ustanovljena je potreba za izmenom trase linije broj 5, kako bi se obezbedio adekvatniji prevoz. Ova autobuska linija će od 13. januara kretati sa Temerinskog puta, kroz Temerinsku, Jovana Subotića, Jevrejsku, Bulevar oslobođenja do terminala na Železničkoj stanici", rekao je Balać.

  • Amoniman

    03.01.2013 19:09
    To oni kako njima odgovara, pa onda kazu to je zato sto je to narod trazio pa smo mi izasli narodu u susret! Treba da uvedu jos privatnih prevoznika, da im se oduzme status monopoliste!
    Pa ce napokon poceti stvarno da rade u interesu gradjana.
  • Bilja Klisa

    30.12.2012 16:06
    PA STA SU JE MENJALI...
    sramota samo pljackaju jadan narod......njima para nikad dosta zato su ukinuli da 5 ide pored futoske pijace...a sta je sa 18 dokle ona ide?
  • ..

    30.12.2012 15:40
    Waaaauuuuuu....al ste nam pokazali...vratite staru peticu koja je povezivala sve ovo što sada povezuju dva autobusa!!!! i što mora da se plaća dupla karta ako s detelinare oćeš na klisu! ILi uvedite da karta važi sat vremena, pa da čovek može da preseda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti