Novogodišnje jelke biće posađene po gradu

"Gradsko zelenilo" poziva građane koji su za božićne i novogodišnje praznike domove ukrasili jelkama sa busenom da se jave tom preduzeću posle 8. januara.

"Gradsko zelenilo" poziva građane koji su za božićne i novogodišnje praznike domove ukrasili jelkama sa busenom da se jave tom preduzeću posle 8. januara.

Naime, planirano je da te jelke budu posađene između blokova zgrada.

Svi zainteresovani mogu se javiti posle 8. januara na broj telefona 403-253, radnim danima do 15 časova, kako bi se dogovorili o preuzimanju jelki.

"Gradsko zelenilo" i ove godine prodaje isključivo jelke sa busenom na nekoliko lokacija u gradu, a obezbeđena je i besplatna dostava jelki na kućnu adresu.

  • Dobronamerno

    02.01.2013 11:06
    ...ali ne vredi
    Jelke sa busenom najcesce nece uspeti da se odrze u basti. Osim da im klima u nizim gradovima Srbije ne odgovara, sok od toplih/ hladnih temperatura, razlicite vlage, ostecenog korena itd. tesko ce preziveti. Zima nije dobro vreme za sadnju. Cak i ako uspe, u klimi NSa (suvo i toplo za jelke) retko narastu lepe jelke ili smrece.
    Na zapadu prodaju iskljucivo secene jelke koje se i za tu nameru gaje na plantazama. Tako bi trebalo i u Srbiji, pa niko nebi bio razocaran neuspehom.
  • S.

    31.12.2012 10:15
    Niko ne trazi da im se poklanja ali izvestan broj ljudi ce svakako baciti jelku posle doceka.
    Ako se ne daje nadoknada, onda se ovaj poziv odnosi na njih jer ako je bace nece biti nikakve koristi od jelki a ako ih daju, iskoristice se.

    Moje je misljenje da su ipak trebali da ponude deo novca, iz prostog razloga sto bi odziv bio veci. Ovako ce ljude jednostavno mrzeti.
  • Limanac

    30.12.2012 22:21
    @Komentari
    Ako si kupio jelku sa busenom možeš posle novaka sam da kopaš smrznutu zemlju i da je posadiš ili da je daš drugima koji će je posaditi umesto tebe a na kraju krajeva možeš i u kontejner da je nabiješ tvoja je ti si je platio.
    Kakav polusvet se okuplja na ovom sajtu pa to je sramota.
    Pa zar svaka iole normalna akcija treba da trpi malodušnost i malograđanštinu? Meni to nikako nije jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti