Hiljadu mališana učestvovalo na Novogodišnjem festivalu

Na Novogodišnjem dečjem festivalu koji se 25. godinu za redom poslednje sedmice decembra održava na Spensu, nastupilo je više od hiljadu mališana.
Na Novogodišnjem dečjem festivalu koji se 25. godinu za redom poslednje sedmice decembra održava na Spensu, nastupilo je više od hiljadu mališana.

Portparolka Spensa Slobodnka Brankov kaže da je skoro duplo toliko mališana tokom Festivala došlo u Spens kako bi pratilo program koji se završio u subotu.

"Festival je počeo u ponedeljak 24. decembra i svakodnevno su se na bini u istočnom holu Spensa smenjivali članovi dečijih sekcija kulturno umetničkih društava, plesnih škola, vrtića, sportskih društvava, škola stranih jezika i dramskih sekcija", rekla je Brankov.

Ona je objasnila da su tačke koje su mališani izvodili trajale između 20 minuta i pola sata, a na repertoaru su bili recitali, pozorišne predstave, pevački i igrački koncerti i sve ono što su deca učila u svojim školicama.

"Svi učesnici su od deda mraza dobili poklone kao nagradu za ono što su izveli, a često su nagrađivani i mališani koji su bili u publici", kazala je Brankov dodajući da se Novogodišnji dečji festival u Spensu završava nastupom četiri plesna studija iz Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti