Danas Božićni dani na Banatiću

Mesna zajednica "Omladinski pokret" treću godinu za redom organizuje manifestaciju pod nazivom "Božićni dani - dani ljubavi i darivanja".

Mesna zajednica "Omladinski pokret" treću godinu za redom organizuje manifestaciju pod nazivom "Božićni dani - dani ljubavi i darivanja".

Ispred mesne zajednice biće postavljeni štandovi na kojima će se u popodnevnim satima deliti kuvano vino, čaj, pogače i sve ono što komšije žele da podele. Za decu su organizovane dve takmičarske igre i mala radionica crtanja.

Predsednik ove Mesene zajednice Marko Mirković kaže za Radio 021 da je ovo jedan vid druženja, a za decu se organizuju dva takmičenja koja imaju za cilj "da se vidi ko je najbolji drugar", a pobednici će dobiti poklone.

Manifestacija se održava u sredu, 2. januara, od 16.30h, ispred prostorija Mesne zajednica (Omladinskog pokreta 11), a pozvani su svi koji žele da se druže sa komšijama i sugrađanima u prazničnoj atmosferi.

Prve godine "Božiće dane" je posetilo oko 150 ljudi, da bi prošle bilo oko 400 građana.

  • Deda

    03.01.2013 20:09
    Komentar
    Samo vi lupajte političke komentare, ali na drugom mestu. Doveo sam unučicu prvi put na ovu manifestaciju. Nije bitno koliko je bilo ljudi, već kako su se deca provela. Komentar naše unučice od 9 godina: "Deda ja sam prvi put bila na ovakvom dešavanju za decu". Svaka čast "Omladinci-MZ Omladinski pokret" I ne brinite, uvek ima ljubomornih. Vidimo se i iduće godine!!! Deda
  • Šime

    03.01.2013 13:32
    Sjajno_veče
    Ja sam se sjajno proveo, ali mislim da je vrhunac večeri bio onaj SJAJAN vatromet. Zaista je bilo pravo uživanje za gledati...i prošle godine je bio dobar, ali ne kao ove. Naravno pored vatrometa, sve pohvale i za ostali deo organizacje.
  • vera

    03.01.2013 08:48
    nove komsije
    Bilo je super slusati tamburase s prozora...bas imamo dobar komsiluk...kulturan,vaspitan svet...imali smo srece..:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti