Okupao se u Dunavu pa u šortsu i kratkoj majici prošetao do pijace

Novosadski lekar Živojin Sadžakov poslednjeg dana stare godine, okupao se u Dunavu i oskudno odeven u atlet majicu, kratak šorc i letnje papuče prošetao do Futoške pijace u nabavku, dok je napolju bilo dva stepena ispod nule.

Novosadski lekar Živojin Sadžakov poslednjeg dana stare godine, okupao se u Dunavu i oskudno odeven u atlet majicu, kratak šorc i letnje papuče prošetao do Futoške pijace u nabavku, dok je napolju bilo dva stepena ispod nule.

Sadžakov je rekao da mu ne pada napamet da se u Dunavu kupa tokom leta, kada se, kako kaže, do Novog Sada slivaju sve otpadne vode iz Nemačke, Austrije i Mađarske.

On dodaje da mu je velika evropska reka jutros bila baš po meri, jer je temperatura vode bila veća za cela - četiri stepena. - Verujte, Dunav je puno topliji nego što je napolju, ja sam se kupao jutros u pet sati, evo već sam se i osušio - ispričao je Sadžakov.

Ovaj lekar je apelovao na Novosađane da ne kupuju petarde i druga pirotehnička sredstva, makar bila u originalnom pakovanju, jer posledice neispravne robe mogu biti stravične.

  • 01.01.2013 12:26
    sad mi je lakše
    baš sam se brinula, da mi se sin smrzao sinoć na Trgu u jakni i farkama. Hvala vam na poučnom tekstu. Baš sam mama smaračica. Svima nama u novoj želim što manje g***na, da i mi možemo na leto da se kupamo
  • Džebedaja iz vešeraja

    01.01.2013 11:25
    Nova nada kadrovska
    Eto nama nove nade kadrovske, Vučiću i Vučeviću, deder ga instalirajte što pre, dragocen je ovako izdržljiv! Samo još da vidimo pikira li na "Srbijašume" ili na "Tržnicu"! Ili možda da bude pomoćnik ministarke zdravlja, koja je neuropsihijatar, tek tu će doći do izražaja!
  • kolega

    01.01.2013 11:18
    Ne radi doticni kao lekar, na svu srecu, nego je radio kao novinar u jednoj izdavackoj kuci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti