Noćas najviše pijanih

Najviše intervencija Hitna pomoć u Novom Sadu noćas je imala zbog alkoholisanih građana, a bilo je i nekoliko tuča, u kojima su uglavnom učestvovali maloletnici.
Najviše intervencija Hitna pomoć u Novom Sadu noćas je imala zbog alkoholisanih građana, a bilo je i nekoliko tuča, u kojima su uglavnom učestvovali maloletnici.

Prema rečima portparolke ove službe Sanje Pokrajac-Nenadić, novogodišnja noć je protekla dosta mirnije u odnosu na prethodne.

Ona navodi da je tokom novogodišnje proslave bilo najviše problema zbog korišćenja alkohola. - Akutnih alkoholisanih stanja je bilo više nego što je to uobičajeno. Imali smo i 11 maloletnih pacijenata sa povredama nastalim u tučama, takođe pod dejstvom alkohola. Svi su zadobili mahom lakše povrede, uglavnom povrede glave, a pošto su zbrinuti prebačeni su u Dečiju bolnicu - navodi Pokrajac-Nenadić.

Prema njenim rečima, tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala i na uglu Ulice Ilije Birčanina i Trga majke Jevrosime na Novoj Detelinari, gde se dogodio udes u kojem su lakše povređene četiri osobe, a jedan muškarac je pronađen mrtav pošto je hicem iz pištolja izvršio samoubistvo u Ulici Antona Urbana.

U Klinički centar su noćas primljene dve osobe sa teškim telesnim povredama opasnim po život, jedna je iz saobraćajne nesreće, dok je druga sa opekotinama. Posle ponoći ukupno je primljeno sedamdesetak pacijenata.

  • goga

    01.01.2013 13:24
    NG
    Voda je najzdravije piće a i najpametnije.
  • Posmatrac

    01.01.2013 10:12
    Nova godina
    Zar ovakav naslov i tekst zasluzuju da budu prvi u Novoj Godini na ovom portalu. Oslobodite se negativne energije. Kritika je dobra, ali sirenje negativne energije to nije. Ako ste se vec odlucili za ovaj tekst, mogli ste optimisticniji naslov da stavite (Mirniji docek Nove Godine u odnosu na ranije).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti