Na Trgu za doček bilo 30.000 ljudi

Prema proceni policije, više od 30.000 Novosađana, Novu 2013. godinu dočekalo je na centralnom gradskom trgu, a tačno u ponoć počeo je vatromet koji je trajao 6 minuta.
Prema proceni policije, više od 30.000 Novosađana, Novu 2013. godinu dočekalo je na centralnom gradskom trgu.

Na programu, čiji je organizator bio grad Novi Sad, odnosno Kulturni centar Novog Sada, nastupili su hor "Viva voks", Slobodan Trkulja i Vlado Georgiev, čiji je nastup počeo tačno u ponoć, kao i Sergej Ćetković.

Novosađanima se tačno u ponoć obratio gradonačelnik Miloš Vučević, koji se zahvalio na sjajnom odzivu i poželeo da Novi Sad u narednoj godini "vrati stari sjaj". "Želim da Novi Sad bude opet ona naša lepotica kojom ćemo se ponositi i dičiti što živimo u njemu", rekao je Vučević.

Tačno u ponoć počeo je i vatromet koji je trajao 6 minuta. Broj ljudi na trgu se nije smanjivao ni sat i po nakon ponoći, što svedoči da je na Trgu slobode u novogodišnjoj noći vladala odlična atmosfera.

Policija je saopštila da tokom novogodišnje noći nisu evidentirana teža krivična dela niti je bilo masovnijeg narušavanja javnog reda i mira. Kako je navedeno, u 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško povređena, a dve su zadobile lake povrede.

Jedna osoba je tokom novogodišnje noći pokušala da se zapali polivši se benzinom i nalazi se u Urgentnom centru sa opekotinama opasnim po život. Ukupno je tokom novogodišnje noći u Urgentni centar primljeno šest pacijenata, dok je u Kliničkom centru Vojvodine zadržano 11 osoba.

Komentari 182

  • S Dunava

    04.01.2013 22:05
    Ne mere to bez tambura...kazem je! :)
  • Rade

    04.01.2013 19:47
    tesko je ljudima ugoditi
    ljudima je tesko ugoditi...obicno se kaze koliko para toliko muzike,mislim da nekim ljudima kad bi doveli rihanu oni ne bili zadovoljni.
  • mare

    04.01.2013 19:43
    #
    bilo je bas lepo,malo je vise bilo hladnjikavo inace drugih zamerki nije bilo. :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti