Uvedena "bela" zona parkiranja

"Parking servis" je uveo novu, "belu", zonu parkiranja.
"Parking servis" je uveo novu, "belu", zonu parkiranja.

Naime, deo sadašnje plave zone nalazi se u novoj zoni, u kojoj je parkiranje jeftinije i iznosi 30 dinara po satu. Takođe je omogućeno i plaćanje dnevne karte u iznosu od 100 dinara.

Parkirališta koja su iz plave zone "prešla" u belu zonu su u delovima Radničke i Mičurinove ulice, u Miloša Bajića i Vojvođanskoj, u Hajduk Veljkovoj, kod Železničke stanice i na platou između stadiona i Spensa.

"Prelazak ovih ulica u belu zonu, kao i korekcija cena, za cilj ima deregulaciju zonskog sistema parkiranja u gradu, sa ciljem da se određena parkirališta rasterete i građani motivišu da se parkiraju u ulicama koje pripadaju širem centru", saopšteno je iz ovog preduzeća.

Broj za uplatu parkinga SMS-om u beloj zoni je 8218, dok je broj za dnevnu kartu 8215.

Parking se inače još danas ne naplaćuje, kao ni narednog ponedeljka na dan Božića.

  • Mima

    25.01.2024 16:45
    A podstanari
    Kako da godinama sam podstanar ne prijavljena sa mestom boravka u ns ali živim i i radim da ne mogu ostvariti osnovna prava kao i sused do mene sa prebivalistem, ima li ko resenje
  • kao vozač

    04.01.2013 11:21
    sva četiri
    A kad će biti ukinuta zona "sva četiri žmigavca"?
  • Teodosije III

    03.01.2013 17:58
    @ Peca
    Znaci da zakupim jedno dvadesetak parkinga na raznim mestima i da uzivam. E blago nama kako pametnih ljudi ima, za sve imaju resenje.

    Ja i sada placam zlatnu karticu za parkiranje i hocu da se imam gde da parkiram.

    Ja ne razumem da vecina ovde ne moze da shvati da se u kulturnim zemljama parking placa i da neregistrovana kola ne mogu da stoje na javnoj povrsini. Gde te pare idu je nebitno za celu pricu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti