Ugasio se i nedeljnik "Novine novosadske"

Ekonomska kriza u medijima odnela je još jednu žrtvu, pa tako od ovog četvrtka besplatni nedeljnik Novine novosadske više nećete nalaziti na kioscima.
Ekonomska kriza u medijima odnela je još jednu žrtvu, pa tako od ovog četvrtka besplatni nedeljnik Novine novosadske više nećete nalaziti na kioscima.

Taj nedeljnik se na kioscima pojavio početkom aprila, a kako je uredništvo ovog lokalnog magazina saopštilo, izazovi na tržištu u ovom trenutku su preveliki.

Oni ipak ne odbacuju mogućnost da se situacija popravi. "Iako trenutno nema uslova za štampanje, biće nam zadovoljstvo da se naš list ponovo nađe u Vašim rukama svakog četvrtka, ukoliko za to bude interesovanja i ako se steknu ekonomski uslovi", navodi redakcija Novina novosadskih.

Prema njihovim rečima, gašenje štampane verzije nije i definitivan kraj, jer će redakcija nastaviti da objavljuje sadržaje na portalu, istim intenzitetom kao što su to radili dok je postojala magazinska forma.

Novine novosadske su se na ovaj način pridružile "crnoj listi" nedavno ugašenih medija - ove nedelje prestao je da izlazi Kurirovo izdanje "San", a pre toga stradali su i Press, Glas javnosti, Pravda i Ekonomist.

  • brka

    05.01.2013 07:37
    doktore
    jesi ti kostunica dr vojislav pa si malo neobavesten ili se pravis blesav????
  • Doktor

    04.01.2013 16:25
    PACIJENTI
    Leceje kompleksa koje ima "Brka" i licnih ne zadovoljstava koje ima on i jos neki "obavesteni" likovi, treba leciti redovnim uzimanjem terapije, a izbegavati tastaturu, jer elektronika pogorsava stanje nervnih bolesnika.
  • Kasica

    04.01.2013 13:33
    Utulio Canak pare zbog spo il ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti