Prijavljivanje za popust na komunalije za porodice sa bar troje dece

Gradska uprava pozvala je porodice sa troje i više dece, koje redovno izmiruju račune za komunalne usluge, da se prijave za odobravanje popusta u 2013. godini.

Gradska uprava pozvala je porodice sa troje i više dece, koje redovno izmiruju račune za komunalne usluge, da se prijave za odobravanje popusta u 2013. godini.

Računi za komunalije umanjuju se 30% za porodice sa troje, četvoro i petoro dece, 40% sa šestoro, sedmoro i osmoro dece i 50% sa devetoro i više dece.

Zahtevi se podnose Gradskoj upravi za socijalnu i dečiju zaštitu.

Uz zahtev treba da se priloži fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu u porodici, dokaz da svi članovi porodice imaju prijavljeno prebivalište na istoj adresi na teritoriji Novog Sada (fotokopiju lične karte - raseljeničke legitimacije za roditelje i punoletnu decu), potvrdu o redovnom školovanju dece i izmireni račun JKP "Informatika" za prethodni mesec.

Za porodice koje su ovo pravo ostvarile i u 2012. godini, podnosi se samo zahtev uz potpisanu izjavu. Obrazac zahteva može se preuzeti na pisarnici Gradske uprave za opšte poslove (u Gradskoj kući) i na sajtu www.novisad.rs.

  • Klara

    07.01.2013 10:38
    molim informaciju!
    Molim gradsku upravu i novinare za informaciju da li i kada ce se ovakva olaksica osmisliti za porodice ciji je bar jedan clan OSOBA SA INVALIDITETOM!?
    Nevidjena je sramota kako se o invalidima ne vodi racuna, ali uopste, mi nemamo nikakva prava i povlastice a zivot invalida je skup jer podrazumeva velike mesecne troskove za lekove i terapije!
  • maman

    04.01.2013 20:06
    mali dodatak
    Ova akcija je pocela u januaru 2012, za vreme prethodne vlasti. Nova gradska vlada je produzila trajanje odluke i za ovu godinu ... Sto se tice onih koji zive u stanu roditelja, nije potrebno da se imovina prepisuje na korisnika popusta vec se samo korisnik stana promeni a vlasnik ostaje isti.
  • predrag

    04.01.2013 19:49
    @
    drago mi je da se neko konacno setio ove ideje,ako ne budemo mislili na decu za dva veka nece na biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti