Do utorka niže cene karata za koncert Prljavog kazališta na Spensu

Zagrebačka grupa Prljavo kazalište, nakon nedavnog nastupa u Beogradskoj areni održaće koncert i u velikoj sali Spensa 16. marta.

Zagrebačka grupa Prljavo kazalište, nakon nedavnog nastupa u Beogradskoj areni održaće koncert i u velikoj sali Spensa 16. marta.

Za one koji žele da kartu kupe po jeftinijoj ceni organizovana je praznična akcija koja traje do 7. januara i podrazumeva cenu za parter od 990 dinara. Karta se može nabaviti na blagajni Spensa, prodajnim mestima Gigs Tix-a i putem sajta www.gigstix.com.

Ulaznice će od utorka biti po redovnim cenama - 1.290 (Zapad 2), 1.490 (parter), 1.690 (Zapad 1) i 1.990 dinara (Istok). Ostale informacije u vezi sa koncertom u Novom Sadu mogu se pronaći na fejsbuk stranici PrljavoKazalisteNS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti