Sutra humanitarni maskenbal na Štrandu

Drugi humanitarni maskenbal ove zime na klizalištu na Štrandu biće održan u nedelju 6. januara od 16 do 18 časova.

Drugi humanitarni maskenbal ove zime na klizalištu na Štrandu biće održan u nedelju 6. januara od 16 do 18 časova.

Ulaznice i iznajmljivanje klizaljki u tom terminu se neće naplaćivati, a iz "Gradskog zelenila" Novosađane pozivaju da donesu slatkiše i igračke kao poklone mališanima iz Sigurne dečje kuće.

Oni koji budu imali najmaštovitije maske biće nagrađeni, za sve posetioce biće pripremljen čaj, a u programu će nastupiti takmičarke Klizačkog kluba  "Vojvodina".

Novogodišnje i božićne paketiće od poklona koje prilože građani tokom ovog maskenbala, kao i od prethodnog 24. decembra, Zelenilo će uručiti deci iz Sigurne dečje kuće krajem sledeće nedelje.

  • 07.01.2013 09:39
    Draga deco
    Zelim vam sretne bozicne praznike zato sto znam da postojite i zato cu vam kao dete pokloniti igracke da bih vam pomogla da se bolje osecate zatim moram vasa marija
  • 06.01.2013 20:58
    Nagrade nisu urucene
    Ko je dobio nagradu,hm,dobro pitanje.Nisu urucene u vremenskom periodu od 16--18 c.
  • 06.01.2013 20:56
    Iznajmljivanje klizaljki
    Veceras sam sa detetom bila na maskenbalu i platili smo iznajmljivanje klizalji.Svi su novcem platili,tako da je ovo cista dezinformacija.Ulaznica za klizaliste jeste bio slatkis,ali klizalje,100 dinara po osobi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti